Aurinkosähkö

Aurinkosähkö

Meiltä saat aurinkosähköä omakotitaloon. Tutustu aurinkoenergiaan ja lue lisää aurinkosähköpaketeista ja -järjestelmistä, joita Vantaan Energia tarjoaa.

Aurinkosähkö on sijoitus tulevaisuuteen

Vantaan Energian Aurinkosähkö on avaimet käteen paneelit ja asennus -paketti, jolla tuotat osan käyttämästäsi sähköstä itse, säästät sähkölaskussa ja teet ekoteon.

Aurinkosähkö on täysin uusiutuvaa energiaa, joten se on ympäristöystävällinen vaihtoehto sähköntuotantoon. Tuottaessasi osan sähköstä itse olet omavaraisempi myös sähkön siirtohintojen heiluessa. Aurinkopaneelit nostavat myös kiinteistösi arvoa. Jos paneelisi tuottavat välillä enemmän sähköä kuin ehdit itse kuluttaa, voit myydä tuottamasi ylimääräisen sähkön takaisin meille.

Ota yhteyttä, niin valitaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti.

Ota yhteyttä

Näin saat aurinkopaneelit käyttöön

Ota yhteyttä meihin
Soitamme sinulle ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti!
Tarvittaessa tulemme kartoituskäynnille kotiisi
Kun olemme päätyneet yhdessä sopivaan vaihtoehtoon, tulemme tarkentamaan suunnitelman paikan päälle, ja sovimme asennuspäivästä.
Asennus hoituu hetkessä!
Asennuksen hoitavat asiantuntevat kumppanimme, jotka tuntevat sekä aurinkopaneelit että niiden asennuksen. Asennus on mahdollinen parhaimmillaan jopa parissa viikossa ostopäätöksen teosta.
Asennuksen jälkeen autamme sinut alkuun aurinkopaneelien käytössä
Saat paneelit heti käyttöösi. Tuotat sähköä talosi sähköverkossa, vähennät ostosähkön määrää, etkä maksa veroja aurinkosähkön kulutuksesta.
Ostamme ylimääräisen sähkön
Jos tuotat välillä enemmän aurinkosähköä kuin kulutat, voimme tehdä kanssasi omatuotantosopimuksen ja ostaa tuottamasi ylijäämän. Olemme myös aina valmiit neuvomaan sinua aurinkosähköön liittyen.
NimetPaperiin 01 Aurinkosahko

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopiva aurinkopaneelipaketti!

Jätä yhteydenottopyyntö
Täytä lomake
Soita (arkisin 8–16)
09 829 0400
Lähetä sähköpostia
yritykset@vantaanenergia.fi
25v

Pitkä takuu

Aurinkopaneeleillamme on 25 vuoden takuu. Se tarkoittaa, että vielä 25 vuoden kuluttuakin paneeliesi teho on vähintään 80 % luvatusta nimellistehosta. Asennukselle lupaamme viiden vuoden takuun.

ve aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit

Aurinkosähkö-pakettiin kuuluu kaikki mitä aurinkosähkön käyttöönottoon tarvitset, myös asennus. Ammattitaitoiset asentajamme asentavat järjestelmän tuotantokuntoon avaimet käteen -toimituksena. Tutustu aurinkopaneelipaketteihimme ja vertaile hintoja tarkemmin.

Tutustu paketteihin

aurinkosahko finland map

Sopii Suomen ilmastoon

Aurinkosähköä syntyy, vaikka aurinko ei suoraan paistaisikaan. Riittää, että on kirkas sää. Aurinkopaneelit tuottavat myös sitä paremmin, mitä kylmempi on, joten Suomen ilmasto on hyvin otollinen aurinkosähkön tuotantoon.

Paneelit ovat Suomen ilmastossa pitkälti huoltovapaat. Sadevesi putsaa katolle kertyvät roskat. Myös paneelien asennusmateriaaleissa on huomioitu Suomen ilmasto, ja ne kestävät myös kovat talvet. Vantaan Energia myy sähköä kaikkialle Suomeen – aurinkopaneeleja toimitamme pääkaupunkiseudulle ja ympäryskuntiin.

“Olemme olleet tyytyväisiä ensimmäisten kuukausien tuottoon. Talomme valmistumisen jälkeen olemme maksaneet ainoastaan sähkönsiirrosta sekä joulu-tammikuun sähköstä.”

UUDEN OMAKOTITALON RAKENTAJAT ESPOOSTA

Lue lisää kokemuksia

Aurinkosähköjärjestelmä kotiin

Aurinkosähköjärjestelmä kotiin

Aurinkopaneelit kytketään talosi sähköverkkoon invertterillä. Voit hyödyntää tuotantoa kotisi sähkölaitteissa ja vähennät siten ostosähkön määrää etkä maksa kulutuksesta veroja.

Osta helposti rahoituksella

Osta helposti rahoituksella

Tarjoamme sinulle myös rahoituksen, jolla voit hoitaa hankintasi vaivatta. Voit helposti laskea laskurillamme itsellesi sopivan kuukausierän sekä täyttää hakemuksen.

Me ostamme ylijäämätuotannon

Me ostamme ylijäämätuotannon

Jos tuotat välillä enemmän sähköä kuin ehdit itse kuluttaa, voit tehdä Omatuotanto-sopimuksen, jolla sitoudumme ostamaan tuottamasi sähkön reiluun hintaan. Me hoidamme sopimuksen kuntoon puolestasi.