Siirry sisältöön

Saneerauspalvelu lämmönjakokeskuksen uusintaan

Lämmönjakokeskuksen saneerauspalvelu on helppo tapa päivittää kiinteistön lämmitysjärjestelmä uuteen älykkääseen lämmönjakokeskukseen. Voit valita palveluun lisäksi myös huoneistoanturoinnin, jolla voit varmistaa kiinteistön optimaaliset sisäolosuhteet ja energiatehokkaan lämmönkäytön. Älykäs lämmönjakokeskus on mahdollista hankkia avaimet käteen -palveluna kertainvestointina tai helpolla kuukausimaksullisella palvelumallilla ilman omaa investointia. Kertainvestoituna laitteistolla on pidennetty viiden vuoden takuu. 

Taso 1: Älykäs lämmönjakokeskus 

Älykkääseen lämmönjakokeskukseen kuuluu lämmönjakolaitteiston lisäksi verkkopohjainen käyttöliittymä laitteiston toiminnallisuuden seuraamista varten, kirjautumistunnukset jopa 10 käyttäjälle ja asiakkaan huolto-organisaatiolle sekä hälytysreititykset sähköpostiin tai tekstiviestein. Käyttöliittymällä on mahdollista hallita usean kiinteistön lämmönjakolaitteita. Palvelintila, hallinta ja turvallinen tiedonsiirto sisältyvät palveluun. Kuukausimaksullisessa palvelumallissa Vantaan Energia vastaa laitteiston ylläpidosta koko 20 vuoden sopimuskauden ajan.

Kuukausimaksulliseen palveluun sisältyy Uusiolämpö-tuote veloituksetta 12 kuukauden ajaksi, jolloin lämmitys on täysin hiilineutraalia. 

Taso 2: Älykäs lämmönjakokeskus huoneistoanturoinnilla 

Kun valitset huoneistoanturoinnin, kuuluu palveluun edellisen palvelutason lisäksi tehorajoituksen, kulutus- ja kysyntäjouston sekä sääkompensoinnin mahdollisuus.  Näiden lisäksi tasoon 2 kuuluu historiatrendin seuranta ja tehokas, helppokäyttöinen vikadiagnostiikka sekä energiaraportointi sähköpostitse. Käyttöliittymässä seurattavat sisäilmaolosuhteiden huoneanturit sisältyvät asennettuna vahvistimineen toimitukseen. Anturit asennetaan yhdessä sovittuihin huoneistoihin. Kuukausimaksullisessa palvelumallissa Vantaan Energia vastaa laitteiston ylläpidosta koko 20 vuoden sopimuskauden ajan.

Kuukausimaksulliseen palveluun sisältyy Uusiolämpö-tuote veloituksetta 12 kuukauden ajaksi, jolloin lämmitys on täysin hiilineutraalia. 

Palvelun hinnoittelu 

Hinnoittelu on palvelutasopohjainen, kuukausimaksuperusteinen ja laskutetaan normaalin lämpölaskutuksen yhteydessä. Palvelun voi ostaa myös kertainvestointina. Asiakkaalle lasketaan tarjous räätälöidystä kokonaisuudesta, joka sisältää tarjouksen kertainvestoinnista ja kuukausimaksullisesta palvelumallista. Maksuehdot sopimusehtojen mukaisesti. 

Tiesitkö, että ARA myöntää avustusta asuinrakennusten kaukolämpölaitteistojen vaihtamiseen matalalämpötilaiseen kaukolämpöön soveltuvaksi.
Lue lisää

Palvelusopimuksen sisältö saneerauskohteille 

Sopimus sisältää suunnitelmien laatimisen ja hyväksyttämisen, suunnitelmia vastaavan lämmönjakokeskuksen hankinnan ja asennuksen, ensiöpuolen putkien kytkennän ja eristyksen, toisiopuolen putkien kytkennän ja eristyksen, lämmönjakokeskuksen sähkösyötön kytkennän ja ulkoanturin asennuksen, lämmönjakokeskuksen virityksen sekä laminoidun kytkentäkaavion toimittamisen lämmönjakohuoneen seinälle. Ilmaustyöt sisältyvät toimitukseen yhden kerran lämmönjakohuoneessa. Vanha lämmönjakokeskus puretaan, kuljetetaan pois ja hävitetään kierrättäen. Energiayhtiön vaatimat asennustarkastukset sisältyvät toimitukseen. 

Kaikki työt suoritetaan julkaisun K1/2021, rakennusten kaukolämmitys, määräykset ja ohjeet, mukaisesti. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja jutellaan lisää tai voit kysyä lisää oheisella lomakkeella.

vantaanenergia virtanen ismo webres 3 1

Myynti- ja asiakkuudet tiimin vetäjä (rakennusliikkeet ja suunnittelutoimistot)
Ismo Virtanen
puh. 09 829 0546
ismo.virtanen@vantaanenergia.fi

vantaanenergia talaskivi saila webres 3

Myynti- ja asiakaspäällikkö (suuryritykset)
Saila Talaskivi
puh 09 829 0810
saila.talaskivi@vantaanenergia.fi

Myyntipäällikkö (taloyhtiöt, isännöitsijät ja asuntosijoitusyhtiöt)
Aksel Danielson
puh 09 829 0739
aksel.danielson@vantaanenergia.fi

Tietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Saneerauspalvelu lämmönjakokeskuksen uusintaan

Nimi