Siirry sisältöön

Vantaan Energia työnantajana

Olemme yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Meillä energian fiksua kiertämistä varmistaa yli 350 alan ammattiosaajaa.

Meillä on eteenpäin katsova työyhteisö ja ilmapiiri, jossa tekemisestä ja onnistumisista iloitaan yhdessä.

 

Me itse sen tiedämme: Vantaan Energia on hyvä työpaikka

Saimme Great Place To Work -sertifioinnin Suomessa pohjautuen henkilöstötutkimuksemme upeaan kokonaistulokseen. Great Place To Work -henkilöstötutkimuksen tulokset kertovat, että olemme tasa-arvoinen yhteisö, jossa ollaan ansaitusti ylpeitä sekä omasta työstä että yhteisestä tekemisestä.

82 % henkilöstöstämme pitää Vantaan Energiaa kokonaisuudessaan todella hyvänä työpaikkana.
(Vantaan Energian Great Place To Work -tutkimuksen tulokset 2024)

Kekseliäs ja rohkea

Vantaan Energia on energia-alan rohkea suunnannäyttäjä, joka kehittää jatkuvasti uusia tapoja saada energiasta ja rajallisista resursseista yhä enemmän irti – niitä kun ei ole tuhlattavaksi. Me pidämme energian liikkeessä ja ohjaamme sen energiaverkoillamme tehokkaasti sinne, mistä siitä on eniten hyötyä. Yhdistelemme sujuvasti teknologioita, eri alojen asiantuntijoita ja prosesseja löytääksemme neuvokkaimmat tavat saada energia kiertämään.

75 % meillä työskentelevistä on ylpeitä omasta työstään ja työnsä sisällöistä.
(Vantaan Energian Great Place To Work -tutkimuksen tulokset 2024)

Meillä panostetaan hyvään fiilikseen

Vantaan Energialla on innostava, vahvasti eteenpäin katsova työyhteisö, jossa on erinomaiset puitteet kasvaa urallaan. Meillä jokaista tuetaan ja onnistumisista iloitaan yhdessä. Jotta taitomme tehdä vähemmästä enemmän kehittyisi jatkuvasti, tarvitsemme monenlaisia osaajia. Meiltä löytyy tehtäviä energiaa-alan laidasta laitaan ja paljon laitojen yli, sillä kehitämme koko ajan uutta vauhdilla uudistuvalla toimialalla. Meillä tehdään työtä, jolla on merkitystä: ratkaisemme aikamme suurimpia haasteita varmistamalla, että energia ja rajalliset resurssit kiertävät mahdollisimman fiksusti.

Lähes 80 % henkilöstöstämme pitää erityisesti Vantaan Energian yhteisöllisyydestä ja yhteishengestä talon sisällä. (Vantaan Energian Great Place To Work -tutkimuksen tulokset 2024)

TUTUSTU AVOIMIIN TYÖPAIKKOIHIMME

Paikallinen toimija ratkomassa aikamme suurimpia haasteita

Tähtäämme energiantuotannon hiilinegatiivisuuteen vuonna 2030. Kehittämme jatkuvasti uutta tuottaaksemme edullista, toimitusvarmaa ja ilmastoystävällistä energiaa sekä energiatehokkuutta parantavia palveluita vantaalaisille. Modernit lämmitysratkaisut pitävät kasvavan Vantaan vauhdissa.

Kaupunkiomisteisena yhtiönä taloudellinen menestyksemme palautuu takaisin omistajillemme – eli kaupunkilaisille. Työskentelemällä meillä tai meidän kanssamme pääsee vaikuttamaan yhteiskunnan peruspilarin, energiajärjestelmän, kehittymiseen.

Vantaan Energia on henkilöstöstään välittävä ja hyvin johdettu työpaikka, jossa on tarjolla

  • monipuolisia työtehtäviä
  • mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan ja edetä uralla
  • innostava, inspiroiva ja yhteistyökykyinen työyhteisö
  • selkeät yhteiset tavoitteet
  • erinomaiset työolot ja -välineet
  • modernit henkilöstöedut

Meillä on taito tehdä vähemmästä enemmän – teemme sen pitämällä energian liikkeessä.

Tule kanssamme kehittämään uudenlaisia tapoja saada energiasta yhä enemmän irti!

Mm. nämä hankkeet ovat meillä työn alla

Varanto

Varannon ansiosta voimme varastoida alhaisen lämmitystarpeen aikana syntyvää ylimääräistä lämpöä ja käyttää sitä korkean lämmöntarpeen aikaan esimerkiksi talven pakkasilla.

Korkealämpötilalaitos

Korkealämpötilalaitoksessa vaaralliseksi luokiteltu kierrätyskelvoton jäte hyötykäytetään turvallisesti ja energiatehokkaasti kotien lämmittämiseen.

Sähkökattila

Rakentavamme Martinlaakson voimalaitosalueelle 60 MW:n sähkökattilan ja 700 MWh:n lämpöakun.