Siirry sisältöön

Liike-energiaa elämään

Vantaa on täynnä energiaa. Haluamme olla mukana energisoimassa vantaalaisia ja auttaa heitä lisäämään liikettä elämäänsä erilaisia liikkumisen tapoja mahdollistamalla.

Liike-energiaa elämään

Energia virtaa kaupunkien kaduilla, rakenteissa ja ennen kaikkea ihmisissä. Vantaan Energian tehtävä on pitää kaupunkimme liikkeessä. Meillä on taito löytää energiaa yllättävistäkin paikoista ja vapauttaa se koko Vantaan hyödyksi.

Liikunta luo terveyttä, hyvinvointia ja iloa. Silti moni meistä voisi liikkua vielä enemmän. Siinä voi auttaa oman liikkumisen tavan löytäminen. Vantaalla on valtavasti energiaa, joka liike voi vapauttaa. Noustaan siis portaat, kävellään lenkki, heittäydytään kuperkeikkaan. Otetaan yhdessä se ensimmäinen juoksuaskel. Liike-energia pitää maailman ja Vantaan pyörimässä. Lähdetään yhdessä tuottamaan sitä!

Olemme jo mahdollistaneet Vantaalla esimerkiksi Vantaan Yrittäjien viikottaista liikuntakerhoa ja tukeneet vähävaraisten lasten liikuntaharrastuksia. Uusia yhteistyökumppanuuksia on työn alla ja uusia ideoita vantaalaisten liikuttamiseen kaivataan!

Tule mukaan!

Energinen sunnuntailenkki

Järjestämme joka viikko kaikille avoimen ja maksuttoman energisen sunnuntailenkin. Tule mukaan liikkumaan rennosti porukalla tai vaikka valmistautumaan Vantaan Maratonille!

Vantaan Energia Maraton

Vantaan Maratonin nimikkokumppanina haluamme kannustaa kaikkia vantaalaisia liikkumaan. Juoksulla ja liikkumisella on tutkitusti lukuisia positiivisia vaikutuksia mielen ja kehon hyvinvointiin.

Maratonviesti

Vantaan Energia Maratonin yhteydessä juostaan erityisesti yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu Maratonviesti. Olemme mukana Maratonviestissä, jonka osallistumismaksuilla tuetaan vantaalaisten lasten ja nuorten liikkumista seuratoiminnan kautta.