Räätälöi sähkösopimus sinulle sopivaksi

Valitse sopimuksesi uusiutuvalla energialla tuotettuna tai varmista kilpailukykyiset hinnat

– Nyt ensimmäinen kuukausi 0 €

Valitsemalla Aurinko- tai Tuulienergian tuet uusiutuvan ja vähäpäästöisen energian tuotantoa nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi osallistut hiilikädenjäljen kasvattamiseen, kun  autat omalta osaltasi vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä ja pienentämään sähköntuotannon ilmastokuormaa. Lue lisää hiilikädenjäljestä!

Lisätuotteet ovat uusiutuvaa ja alkuperävarmennettua energiaa, joiden alkuperä varmennetaan eurooppalaisen Guarantee of Origin -alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti.

Vaihtoturva määräaikaiselle sopimukselle

Haluaisitko päivittää määräaikaisen sopimuksesi hintaa kesken sopimuskauden? Vaihtoturva-lisätuotteella saat joustoa sähkösopimukseesi ja pidät sopimuksesi hinnan kilpailukykyisenä. Vaihtoturvan avulla voit päivittää määräaikaisen sopimuksesi hintaa kerran sopimuskauden aikana.  Vaihtoturvan voit ottaa sopimuksellesi vain sopimuksen teon yhteydessä.

Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä soittamalla asiakaspalveluumme p. 09 829 0225 (ma–pe 8–20, la 10–16).

Tilaa lisätuotteita

Aurinkoenergia

Aurinkoenergia-lisätuotteen voit valita sähkönmyyntisopimukseen hintaan 4,90 e/kk ja tällöin saat sähkösopimuksesi 100 % aurinkovoimalla tuotettuna.

Vantaan Energia ohjaa osan Aurinkoenergian tuotosta stipendirahastoon, jolla tuetaan uusiutuvan energian tutkimusta Suomessa.

Aurinkoenergia-lisätuotteen ehdot

Tilaa Aurinkoenergiaa

Tuulienergia

Tuulienergia-lisätuotteen voit valita sähkönmyyntisopimukseen hintaan 4,90 e/kk ja tällöin saat sähkösopimuksesi 100 % tuulivoimalla tuotettuna.

Vantaan Energia ohjaa osan Tuulienergian tuotosta stipendirahastoon, jolla tuetaan uusiutuvan energian tutkimusta Suomessa.

Tuulienergia-lisätuotteen ehdot

Tilaa Tuulienergiaa

Vaihtoturva

Hinnat Vaihtoturva-lisätuotteille
• Vuosikulutus alle 20 000 kWh: 3,90 €/kk
• Vuosikulutus 20 000 – 40 000 kWh: 6,90 €/kk

Vaihtoturva-lisätuotteen voit ottaa uudelle määräaikaiselle sähkösopimukselle samalla, kun teet sopimuksen. Vaihtoturvan avulla voit kesken sopimuskauden vaihtaa toiseen Vantaan Energia Oy:n vähintään saman kestoiseen määräaikaiseen sähkönmyyntisopimukseen kuin sähkönmyyntisopimus, jolle Vaihtoturva-lisätuote on alun perin otettu.

Vaihtoturvalla saat sopimukseesi
• Joustoa: Voit päivittää määräaikaisen sopimuksesi hintaa kesken sopimuskauden.
• Turvaa: Voit rauhallisin mielin tehdä määräaikaisen sopimuksen, kun sinulla on mahdollisuus vaihtaa sopimusta.
• Kilpailukykyiset hinnat: Vaihtoturva-lisätuotteella pidät sopimuksesi hinnat kilpailukykyisinä.

Vaihtoturva-lisätuotteen ehdot

Tilaa Vaihtoturva