Siirry sisältöön
Edullista sähköä kaikkialle Suomeen

Edullista sähköä kaikkialle Suomeen

Mökille, kerrostaloon tai toimistolle. Varkauteen, Vierumäelle tai Vantaalle. Vantaan Energian sähkönmyynnistä vastaa huhtikuun alusta lähtien uusi, valtakunnallinen Oomi Energia.

Oomi Energia aloittaa 1.4.

Oomi Energia on uusi, 1.4. toimintansa aloittava sähkönmyyntiyhtiö, joka hoitaa jatkossa Vantaan Energian ja kymmenen muun osakasyrityksen sähkönmyynnin.

Oomi Energian juuret

Oomi Energian ovat perustaneet Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynti ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia.

ve aurinkopaneelit

Ryhdy aurinkosähkön tuottajaksi

Oomi Energialta saat avaimet käteen -toimituksena aurinkopaneelipaketin, jolla tuotat osan käyttämästäsi sähköstä itse, säästät sähkölaskussa ja teet ekoteon. 

2 sahkoauto

Lataa sähköautoa

Oomilta saat sähköauton latauspisteen asennettuna omakotitaloosi – asuitpa missä päin Suomea tahansa. 

Oomi Energian valikoimasta löytyy latauslaitteet sekä yksityisautoilijoille että työsuhdeautoilijoille – tarpeesi mukaan.

aurinkoenergia ikoni 140219 05 200x200

Pientuotanto sopii niin kuluttajille kuin yrityksille

Tuottaako voimalasi sähköä yli oman tarpeesi? Haluatko myydä Oomi Energialle ylijäämäsähkösi? Jos tuotat enemmän sähköä kuin ehdit kuluttaa, voit tehdä omatuotantosopimuksen, jolla sitoudumme ostamaan tuottamasi sähkön reiluun hintaan.

Kurkista tulevaisuuteen

Kivihiiletön tulevaisuus

3 pientuotanto

Ilmastonmuutoksen torjuminen on meidän aikamme suurimpia kysymyksiä, joka vaikuttaa kaikkeen. Siksi olemme systemaattisesti koko 2010-luvun ajan etsineet ratkaisuja, joilla pystyisimme leikkaamaan päästöjä nopeasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Myy hukkalämpö avoimeen kaukolämpöverkkoomme

icon bonus sahko ota sahkoosta bonnuskset talteen

Tee ilmastoteko paremman huomisen puolesta ja myy hukkalämpösi kiertoon avoimeen kaukolämpöverkkoomme.

Lue lisää