Siirry sisältöön

Mukana alan järjestöissä

Vantaan Energian edustajat ovat mukana monissa alan järjestöissä, yhteisöissä ja yhteistyöelimissä. Toimitusjohtaja Pertti Laukkanen on mm. Voimaosakeyhtiö SF:n ja Svartisen Holding A/S:n hallituksen puheenjohtaja sekä Huoltovarmuuskeskuksen, Suomen Hyötytuuli Oy:n ja Kolsin Voima Oy:n hallituksen jäsen. Lisäksi Laukkanen on Helsingin seudun kauppakamarin Vantaan aluejohtokunnan varapuheenjohtaja. Hän toimii myös Suomalaisen Työn Liiton valtuuston jäsenenä, Saksalais-suomalaisen kauppakamarin johtokunnan jäsenenä sekä Ammattienedistämislaitossäätiö AEL:n hallintoneuvoston jäsenenä.

Tuotantojohtaja Marko Ahl on Huoltovarmuuskeskuksen alaisuudessa toimivan Voimatalouspoolin Kotimaiset polttoaineet -jaoston jäsen, ja kehityspäällikkö Pekka Karjalainen on jäsenenä energiantuotannon toimenpideohjelmassa. Verkkopäällikkö Heikki Ojansuu toimii jäsenenä Energiateollisuus ry:n lämmönjakelutyöryhmässä ja lämpöpalvelupäällikkö Lassi Kortelainen lämmönkäyttötyöryhmässä.

Energiajohtaja Markku Vartia on EPV Energia Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja ja Energiateollisuus ry:n sähköntuotantovaliokunnan jäsen. Myyntijohtaja Ilkka Reko toimii Adato Energia Oy:n hallituksessa varapuheenjohtajana. Salkunhallintapäällikkö Tommi Ojala on Hiilitieto ry:n hallituksen jäsen. Sähköautojen latausoperaattoriyhtiö Liikennevirta Oy:n hallituksen jäsenenä toimii kehitysjohtaja Vesa Hynninen. Cleantech-alan kehityshankkeiden saralla toimivan Green Net Finland Oy:n hallituksessa on jäsenenä energiastrategiapäällikkö Sami Lehtiniemi.

Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n toimitusjohtaja Risto Lappi on Energiateollisuus ry:n verkkovaliokunnan puheenjohtaja ja Fingrid Oyj:n verkkotoimikunnan jäsen. Asiakkuuspäällikkö Janne Hartikainen on Energiateollisuus ry:n asiakkuustoimikunnan jäsen. Verkkopäällikkö Erkki Mikkola toimii jäsenenä Adato Oy:n Etelä-Suomen kurssitoimikunnassa sekä Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy:n sähkö- ja automaatiotekniikan neuvottelukunnassa.

Energiateollisuus ry:n lisäksi Vantaan Energia -konserni on jäsenenä monissa toimialaan liittyvissä järjestöissä, esimerkiksi Ilmansuojeluyhdistyksessä ja Suomen Kaasuyhdistyksessä. Konserni on myös Suomen Laatuyhdistys ry:n sekä vastuullista liiketoimintaa edistävän Finnish Business & Society ry:n jäsen.