Siirry sisältöön

Tukea yhdistyksille

Vantaan Energia osallistuu ympäröivän yhteiskunnan tukemiseen lahjoituksin. Vuonna 2015 vastikkeettomia lahjoituksia myönnettiin useille oppilaitoksille ja yleishyödyllistä työtä tekeville yhdistyksille ja järjestöille. Lahjoitusten arvo oli noin 39.000 euroa (edellisvuonna 35.000).

Vuonna 2015 lahjoituksia saivat:

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Suomen Ilmailumuseosäätiö
Tekniikan museon säätiö
Vantaan ammattiopisto VARIA
Vantaan musiikkiopisto
Vantaan Kehitysvammaisten tuki ry
Aalto-yliopiston tekniikan tukisäätiö
Suomen Punainen Risti ja Mannerheimin lastensuojeluliito (Hyvä joulumieli -keräys) 

Sponsoroimme monia Vantaan kulttuuriyhteisöjä ja urheiluseuroja; vuonna 2015 konsernilla oli yhteistyösopimukset monien eri järjestöjen kanssa.

Olemme näkyvästi esillä vantaalaisissa urheilu- ja vapaa-ajan halleissa. Liikunnan ja urheilun lisäksi tuemme myös kulttuuria ja olemme vahvasti mukana vantaalaisissa kulttuuritapahtumissa. Vuonna 2015 teimme yhteistyötä muun muassa Tikkurila festivaalin, Vantaan Tanssiopiston, Teatteri Vantaan,Vantaan Näyttämön ja BRQ Vantaa Festivalin kanssa.

Konsernin periaatteena on jo usean vuoden ollut, että puolueille tai niiden lähipiireille ei anneta suoraa eikä epäsuoraa tukea. Vantaan Energiasta ei osallistuta seminaareihin eikä taidetta tai muuta vastaavaa osteta puolueiden tukemiseksi.