Siirry sisältöön

Vantaan Energia on elämäsi paras energiapäätös

2.2.2022
Kirjoittaja:
Matti Wallin
Ela╠ema╠esi paras energiapa╠ea╠eto╠es 1280x400px 72dpi 2

Minulla on ilo kertoa, että Vantaan Energia on elämäsi paras energiapäätös. Meillä Vantaalla on pääkaupunkiseudun kilpailukykyisin ja vakaahintaisin lämpö, joka on samalla myös ilmastoystävällistä ja huoletonta. Lisäksi palveluvalikoimastamme löytyvät monipuoliset palvelut koko kiinteistösi elinkaaren ajalle; vaivattomasta rakentamisesta aina kiinteistön energiatehokkuuden parantamiseen ilman isoja investointeja. Meiltä löytyvät myös tutkitusti Suomen tyytyväisimmät lämpöasiakkaat.

Miten tähän on tultu? Vantaan Energia on aktiivinen ilmastokysymysten ratkaisija, joka ei lepäile laakereillaan, vaan tarttui aiheeseen jo vuosikymmen sitten. Nyt pitkällisen työn hedelmiä poimitaan, ja ilmastoystävällisen lämmityksen lisäksi asiakkaamme saavat nauttia pääkaupunkiseudun edullisemmasta lämmön hinnasta.

Vantaan Energian tavoitteena on luopua fossiilisista polttoaineista energiantuotannossa vuoteen 2026 mennessä ja edetä kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Tavoite olla hiilinegatiivinen vuonna 2030 tarkoittaa käytännössä sitä, että kahdeksan vuoden päästä Vantaan Energia sitoo enemmän hiilidioksidia, kuin mitä yhtiön toimesta vapautuu ilmakehään.

Noin neljännes kaikesta Suomessa käytetystä energiasta kuluu kiinteistöjen lämmitykseen. Valitsemalla Vantaan Energian lämmityksen, luovut hiilidioksidipäästöistä lämmityksessä ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. Erittäin helppo ilmastoteko vai mitä?

Fossiilisista polttoaineista luopuminen kokonaan vuoteen 2026 mennessä on hyvä asia ilmaston lisäksi kukkarollesi. Vantaan Energian lämmön hintoja ei jatkossa heiluta esimerkiksi fossiilisten polttoaineiden tai niiden käyttöön liittyvät päästöoikeuksien ostohinnat. Näiden muuttuvien elementtien poistuminen takaa vantaalaisen lämmön hinnan pysymisen kilpailukykyisenä ja vakaana myös tulevaisuudessa.

Vantaan Energian lämmitysratkaisut sopivat kaikille kiinteistönomistajille, jotka kaipaavat huolettomuutta. Lämpöverkkomme kautta koteihin ja kiinteistöihin kulkeva ilmastoystävällinen lämpö on huoltovapaata, ja monipuolisesta palvelutarjonnastamme löytyvät palvelut erilaisten kiinteistöjen tarpeisiin. Palvelukehityksessämme käy nytkin kuhina ja uutta on tulossa vielä ennen kesää. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

liiketoimintajohtaja, Energiapalvelut