Siirry sisältöön

Sujuvan arjen mahdollistaja

20.1.2021
Kirjoittaja:
Tomi Myller
16810442 me and my best friend

Viime vuodet ovat olleet Vantaan Energialle uudistumisen aikaa ja vuonna 2021 pääsemme jälleen poimimaan kehitystyömme hedelmiä uusien tuotteiden ja palveluiden lanseerauksen muodossa.

Olemme vakiinnuttaneet paikkamme vakaahintaisen ja ilmastoystävällisen lämmön tuottajana ja nyt otamme askelia kohti kokonaisvaltaisen asiakaslähtöisen energiapartnerin suuntaan.

Tulevaisuudessa saat meiltä lämmön lisäksi myös esimerkiksi jäähdytys- ja energiantehokkuuspalveluita. Räätälöimme tuotteet ja palvelut juuri sinun kiinteistöösi tai rakennushankkeeseesi sopivaksi palvelukokonaisuuksiksi. Haluamme tehdä elämäsi helpoksi tuottamalla juuri sinun tarpeistasi lähteviä jatkuvasti kehittyviä palveluita koko kiinteistösi elinkaaren ajan. 

Jatkossa me toimitamme kiinteistöösi lämmön ja jäähdytyksen sekä säädämme yhdessä kiinteistösi energiatehokkuuden huippukuntoon. Kenties mielessäsi siintää myös haave energiaomavaraisuudesta aurinkopaneelien muodossa. Sekin hoituu! Entä toinen haave sähköautosta? Meiltä saat tämänkin helppona pakettiratkaisuna.

Ilmastokysymykset ovat nyt meidän kaikkien mielessä vahvasti. Energiapartnerina ratkaisemme nämäkin puolestasi. Ilmastonmuutoksen hidastaminen on jo nyt vahvasti Vantaan Energian tekemisen ytimessä ja tänä vuonna Fossiiliton 2026 -hankkeemme etenee harppauksin eteenpäin. Heti vuoden alkuun tulemme ottamaan käyttöön Variston geotermisen lämpölaitoksen, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme geotermisen maalämmön edut ilman omaa investointia huolettomana palveluna ja vakaaseen hintaan.
Tänä vuonna lopetamme lisäksi turpeen käytön energiantuotannossa, ja jätevoimalan laajennuksen viimeistely etenee loppusuoralle kohti käyttöönottoa vuonna 2022.

Fossiilisista polttoaineista luopuminen näkyy asiakkaillemme tietenkin entistä ilmastoystävällisempänä lämpönä, mutta myös lisääntyvinä valintamahdollisuuksina. Asiakkaillamme on pian mahdollisuus valita maalämpöä, aurinkolämpöä tai vaikka tuulienergiaa lämpöverkon kautta toimitettuna. Lämpöverkko on kanava, jota pitkin eri tavoilla tuotettu uusiutuva lämpö kulkee asiakkaalle. Nämä valinnat ovat asiakkaillemme mahdollisuus osallistua helpoin toimenpitein ilmastonmuutoksen hidastamiseen.

Juuri nyt meillä on käynnissä asiakasymmärryksen kerääminen sekä tuote- ja palveluvalikoiman suunnittelu ja testaus tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Haluaisitko sinä tulla mukaan kehitystyöhön kokemusasiantuntijaksi testaamaan ja kertomaan mielipiteesi uusista tuotteista ja palveluista? Laita minulle sähköpostia tomi.myller@vantaanenergia.fi ja jutellaan lisää!

Myynti ja asiakasratkaisut, tiimin vetäjä