Siirry sisältöön

Pistetään hyvä energia kiertoon!

Millä arjen pienillä teoilla juuri nyt pidetään huolta toisistamme? Mikä ilahdutti sinua tai oletko itse ilahduttanut jotakuta? Oletteko askarrelleet, leiponeet, auttaneet karanteenilaisia tai lähettäneet vaikkapa yllätyksiä postitse?

Jakakaa meille arjen hyvänmielen teot piristämään ja inspiroimaan meidän kaikkien arkea! Sata ensimmäistä hyvän teon jakanutta saavat meiltä kiitokseksi jäätelölahjan R-kioskille. Jaamme lähettämiänne videoita ja kuvia tällä sivulla ja Facebookissamme.

Näin osallistut:
1. Tee ja taltioi hyvänmielen teko – se voi olla mitä tahansa koiran ulkoilutuksesta askarteluun tai etänä järjestettävään musiikkituokioon!

2. Lähetä yhteystietosi sekä kuva tai maksimissaan 30 sekuntia pitkä video hyvänmielen teosta tällä lomakkeella, ja olet mukana haasteessa. Lähetämme sadalle ensimmäiselle osallistujalle R-kioskin lahjakoodin 2.6.2020, joten puhelinnumero kannattaa täyttää, mikäli herkkukoodi houkuttelee.

3. Seuraa ja inspiroidu muiden teoista Vantaan Energian Facebookissa tai kampanjasivuillamme. Ehkä bongaat sieltä myös omasi!

Haasteen tarkemmat säännöt löydät täältä.