Haasteen säännöt

Vantaan Energia kutsuu kaikki jakamaan hyvää energiaa!

1. Haasteen järjestäjä
Vantaan Energia Oy
Y-tunnus: 0124461-3
Käyntiosoite: Peltolantie 27, 01300 VANTAA
(jäljempänä ”Järjestäjä”)

2. Haasteeseen osallistuminen
Haasteeseen voi osallistua kuka tahansa täyttämällä tämän verkkolomakkeen.

Järjestäjällä on oikeus julkaista haasteeseen osallistujien kuvia ja videoita sekä lyhyitä valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa.

3. Haasteen kesto
Haasteeseen voi osallistua ajalla 6.5.-31.5.2020.

4. Haastevideo tai -kuva
Haasteeseen osallistutaan lähettämällä lyhyt video (max. 30 s) tai kuva arjen teosta, jonka osallistuja on itse tehnyt jonkun toisen hyväksi tai joku toinen on tehnyt ilahduttaakseen muita. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista tai virheellisistä tiedoista, tietoliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä ongelmista tai teknisistä ongelmista.

5. Videoiden ja -kuvien julkaisu
Vantaan Energia valitsee osallistujien lähettämien videoiden ja kuvien joukosta osan julkaistavaksi valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Vantaan Energian ei tarvitse julkaista kaikkia saamiaan osallistumisvideoita ja -kuvia.

6. Palkitseminen
Vantaan Energia palkitsee sata ensimmäistä osallistujaa R-kioskin R-lahjalla, jolla osallistujat voivat noutaa itselleen miltä tahansa R-kioskilta 2,50 € arvoisen jäätelön. Koodi R-lahjan noutamiseksi toimitetaan tekstiviestitse 2.6.2020. Osallistujia pyydetään ilmoittamaan puhelinnumero R-lahjan lähettämistä varten. Vantaan Energia ei vastaa virheellisesti ilmoitetuista puhelinnumeroista.

7. Markkinointilupa
Lähettäessään videon tai kuvan haasteen verkkolomakkeen kautta, osallistuja tai alaikäisen kohdalla hänen huoltajansa hyväksyy, että Järjestäjä saa käyttää töitä digimarkkinoinnissa nettisivuillaan, sosiaalisen median kanavissa ja uutiskirjeissä.

8. Tekijänoikeudet ja luvat
Haasteeseen osallistuja tai alaikäisen kohdalla hänen huoltajansa vastaa siitä, että video tai kuva noudattaa tekijänoikeuksia. Lähettäessään haasteeseen kuvan tai videon, osallistuja sitoutuu siihen, että videolla tai kuvissa näkyviltä ihmisiltä on pyydetty suostumus videon tai kuvan jakamiseen.

9. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla haasteeseen osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä haasteen virallisia sääntöjä ja haasteen järjestäjän päätöksiä. Haasteen järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Kysymykset ja lisätiedot haasteesta voi lähettää osoitteeseen teija.korpela@vantaanenergia.fi.

10. Tietosuoja
Henkilötietoja käytetään vain haasteen säännöissä mainittuihin tarkoituksiin. Palkinnon saadakseen osallistujien on lähetettävä Vantaan Energialle puhelinnumeronsa. Haasteen järjestäjä ei kerää haasteeseen osallistuvien henkilötietoja. Alaikäisen kohdalla osallistujan huoltajalta on oltava suullinen suostumus haasteeseen osallistumiseen.