Siirry sisältöön

Vantaan Energia lähtee mukaan valtakunnalliseen sähkönmyyntiyhtiöön – mitä etuja tämä tuo asiakkaille?

VE tyonantajamielikuva toimisto high res 111

Perusteilla olevaan sähkönmyyntiyhtiöön ovat lähdössä mukaan lisäksi Lahti Energia, Oulun Energia, Oulun Seudun Sähkö, Oulun Sähkönmyynnin osakkaat ja Pori Energia. Vantaan Energian sähkönmyynnin asiakkaat siirtyvät automaattisesti uuden yhtiön asiakkaiksi.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi yritysjärjestelyn 17.10.2019 ja uuden myyntiyhtiön toiminta alkaa 1.4.2020.

”Kilpailu sähkömarkkinoilla jatkaa kiristymistään. Edullisen hinnan lisäksi asiakkaat odottavat sähkönmyyntiyhtiöiltä enenevässä määrin myös muita asiakkaalle hyödyllisiä palveluita ja erinomaista asiakaskokemusta. Yhdistymisen myötä saamme leveämmät hartiat, jotka mahdollistavat kilpailukykyiset ja asiakkaiden tarpeita vastaavat tuotteet ja palvelut”, kertoo Vantaan Energian toimitusjohtaja Jukka Toivonen.

Palvelut parantuvat, paikallisuus säilyy

Uuden sähkönmyyntiyhtiön tarjoamia palveluita ovat sähkön vähittäismyynti, aurinkosähköpalvelut, sähköisen liikenteen palvelut sekä muut asiakkaidemme arkea helpottavat tuotteet ja palvelut.

– Asiakkaillemme muutos tarkoittaa entistäkin parempaa palvelua ja kilpailukykyistä sähkön hintaa. Lisäksi vaikka uusi yritys toimii valtakunnallisesti, säilyy paikallisuus, kertoo Toivonen.

Asiakkaiden ei tarvitse tehdä toimenpiteitä

Vantaan Energian sähkönmyynnin asiakkaat siirtyvät automaattisesti uuden yhtiön asiakkaiksi. Asiakkaiden ei siis tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Sähkön myyntisopimukset jatkuvat voimassaolevina uudessa yhtiössä.

– Olemme erittäin kiitollisia, että meillä on pitkiä asiakassuhteita. Tulemme pitämään hyvää huolta asiakkaistamme myös uudessa sähkönmyyntiyhtiössä, lupaa Vantaan Energian myyntiryhmän päällikkö Ari Lehtinen.

Järjestelyllä ei ole vaikutusta Vantaan Energian muihin palveluihin, kuten esimerkiksi lämpöpalveluihin tai sähkönsiirtoon. Sähkön siirtoyhtiöt palvelevat kaikkia sähkönmyyjiä tasavertaisin ehdoin, eli muutoksella ei ole vaikutusta myöskään sähkön siirtohintoihin.

Lue ajankohtaiset tiedotteet aiheesta:

Uusien sähkönmyynti- ja palveluyritysten toimitusjohtajina aloittavat Tuomas Oksanen ja Tuija Sipilä – Tavoitteenaan luotsata uudet yritykset Suomen parhaiksi toimijoiksi!

Kilpailu- ja kuluttajavirastolta vihreä valo uusille sähkönmyynti- ja asiakaspalveluyrityksille

Suomen suurimpiin kuuluvan sähkönmyyntiyhtiön perustaminen etenee

Uusi Suomen toiseksi suurin sähkönmyyntiyhtiö hakee valtakunnallista kasvua

Katso usein kysytyt kysymykset aiheesta