Siirry sisältöön

Taito tehdä vähemmästä enemmän

Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja saada energiasta ja rajallisista resursseista yhä enemmän irti.

Elämme aikaa, jossa täytyy kekseliäästi hyödyntää sekin, joka ennen heitettiin hukkaan. Vantaan Energia kehittää jatkuvasti uusia tapoja saada energiasta ja rajallisista resursseista yhä enemmän irti. Niitä kun ei ole tuhlattavaksi.

Otetaan energia yhdessä talteen. Me pidämme sen liikkeessä ja ohjaamme sen tehokkaasti sinne mistä siitä on eniten hyötyä kerta toisensa jälkeen. Varmistetaan, että arvokkaat materiaalit kiertävät mahdollisimman fiksusti.

Koska meillä on taito tehdä vähemmästä enemmän, voimme jatkossakin tarjota edullista, vakaahintaista ja kestävää energiaa. Asiakkaidemme, kaupunkimme ja koko planeettamme hyväksi.

Näin teemme vähemmästä enemmän

Tutustu hankkeisiimme

Meillä on taito tehdä vähemmästä enemmän. Osaltaan tämän mahdollistavat monet hiilinegatiiviseen energiantuotantoon tähtäävät hankkeemme, joiden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme edullista, vakaahintaista ja kestävää kaukolämpöä myös tulevaisuudessa.

Kiinteistösi paras energiakumppani

Olemme kiinteistösi paras energiakumppani, koska meillä on taito tehdä vähemmästä enemmän. Tarjoamme lämmitys- ja jäähdytysratkaisut kaukolämmöstä hybridiratkaisuihin. Älykkään ohjauksen ja uuden tekniikan avulla saamme lämmöstä tehokkaammin ja tarkoituksenmukaisemmin vähemmästä enemmän.​

Me olemme Vantaan Energia

Ratkaisemme aikamme suurimpia haasteita varmistamalla, että energia ja rajalliset resurssit kiertävät mahdollisimman fiksusti. Me pidämme energian liikkeessä ja ohjaamme sen sinne, mistä siitä on eniten hyötyä.