Siirry sisältöön

Taito tehdä vähemmästä enemmän

Luodaan yhdessä todellisuutta, jossa tulevaisuuden energiaratkaisut ovat totta jo tänään.

Elämme aikaa, jossa täytyy kekseliäästi hyödyntää sekin, joka ennen heitettiin hukkaan. Vantaan Energia kehittää jatkuvasti uusia tapoja saada energiasta ja rajallisista resursseista yhä enemmän irti. Niitä kun ei ole tuhlattavaksi.

Otetaan energia yhdessä talteen. Me pidämme sen liikkeessä ja ohjaamme sen tehokkaasti sinne mistä siitä on eniten hyötyä kerta toisensa jälkeen. Varmistetaan, että arvokkaat materiaalit kiertävät mahdollisimman fiksusti.

Koska meillä on taito tehdä vähemmästä enemmän, voimme jatkossakin tarjota edullista, vakaahintaista ja kestävää energiaa. Asiakkaidemme, kaupunkimme ja koko planeettamme hyväksi.

Me teemme vähemmästä enemmän

Fiksuilla hankkeillamme

Ne mahdollistavat meille taidon tehdä vähemmästä enemmän. Hienojen hankkeidemme ansiosta saamme energiasta ja rajallisista resursseista yhä enemmän irti ja siksi voimme tarjota asiakkaillemme edullista, vakaahintaista ja kestävää kaukolämpöä.

Hukkalämpöjä hyödyntämällä

Hukkalämpöjen talteenotto on taitoa tehdä vähemmästä enemmän, kun toisaalla käyttämättömäksi jäävä energia voidaan hyödyntää muualla. Meillä on käynnissä useita hankkeita hukkalämpöjen hyödyntämiseksi erilaisilta asiakkailtamme

Varastoimalla energiaa

Varannon ansiosta teemme vähemmästä enemmän: voimme varastoida alhaisen lämmitystarpeen aikana syntyvää ylimääräistä lämpöä ja käyttää sitä korkean lämmöntarpeen aikaan.

Tämä on Vantaan Energia

Ratkaisemme aikamme suurimpia haasteita varmistamalla, että energia ja rajalliset resurssit kiertävät mahdollisimman fiksusti. Me pidämme energian liikkeessä ja ohjaamme sen sinne, mistä siitä on eniten hyötyä.

Lue meistä lisää