Elämäsi paras energiapäätös

Elämäsi paras energiapäätös

Energian laajakaista on energian ja lämmityksen uusi vaihde: palvelukokonaisuus, joka tuo kotiisi eri energiapalvelut kerralla, edullisesti ja jatkuvasti kehittyvinä palveluina.

Vantaan Energian Energian laajakaista -palvelukokonaisuus on uusi tapa hankkia kiinteistön tarvitsemat energiapalvelut kerralla, edullisesti ja jatkuvasti kehittyvinä palveluina. Palvelut tarjoavat erityisesti taloyhtiöille ja yrityksille työkaluja helppoon rakentamiseen, kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisen sekä huolettomaan ja energiatehokkaaseen lämmönkäyttöön.

Vantaan Energian kaukolämpö on koko pääkaupunkiseudun ilmastoystävällisinta, edullisinta ja vakaahintaisinta. Edullisuuden taustalla on Vantaan Energian pitkäjänteinen työ kiertotalouden ja uuden teknologian saralla.

Ilmastonmuutos on tällä hetkellä tärkein toimintaympäristöömme vaikuttava tekijä. Jo lähivuosina tuotantomme on fossiilitonta. Etsimme aktiivisesti uusia hiilineutraaleja energiaratkaisuja ja etenemme määrätietoisesti kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030.

 

Asiakastarinat

Asunto-osakeyhtiö Kaarenkanto hyödyntää Huoleton energiapäivitys -palvelua taloyhtiön energiatehokkuuden optimoinnissa.

Vantaan Energian ja SATOn energiakumppanuussopimus tukee SATOn hiilineutraaliustavoitteen saavuttamista

TA-yhtymä Oy osallistuu Vantaan Energian kysyntäjoustohankkeeseen osana älykkään kaukolämpöjärjestelmän käyttöönottoa

Lue lisää asiakastarinoita 

Blogit

Vantaan Energia on elämäsi paras energiapäätös

Meillä Vantaalla on pääkaupunkiseudun kilpailukykyisin ja vakaahintaisin lämpö, joka on samalla myös ilmastoystävällistä ja huoletonta. Lisäksi palveluvalikoimastamme löytyvät monipuoliset palvelut koko kiinteistösi elinkaaren ajalle; vaivattomasta rakentamisesta aina kiinteistön energiatehokkuuden parantamiseen ilman isoja investointeja. Meiltä löytyvät myös tutkitusti Suomen tyytyväisimmät lämpöasiakkaat.  Lue lisää liiketoimintajohtaja Matti Wallinin blogikirjoituksesta