Faktat vantaalaisesta lämmöstä

Vantaan Energian kaukolämpö on erinomainen ratkaisu, tarkasteli sitä mistä näkökulmasta tahansa. Vantaan Energian toimittama kaukolämpö on koko pääkaupunkiseudun edullisinta, ilmastoystävällisintä sekä vakaahintaisinta.

Vantaalla nämä kaukolämpöfaktat nautitaan lämpiminä, tästä pääset sukeltamaan syvemmälle vantaalaisen kaukolämmön etuihin.

Tiesitkö, että…

Tarjoamme koko pääkaupunkiseudun edullisinta kaukolämpöä

Tarjoamme koko pääkaupunkiseudun edullisinta kaukolämpöä

Vantaan Energian kaukolämpö on koko pääkaupunkiseudun edullisinta. Edullisuuden taustalla on Vantaan Energian pitkäjänteinen työ kiertotalouden ja uuden teknologian saralla. Kalliiden fossiilisten polttoaineiden sijaan lämpö tuotetaan kuluttajien sekajätteen, kaupan ja teollisuuden energiajätteen sekä kotimaisen hakkeen ja kierrätyspuun avulla. Näillä lämmönlähteillä lämmitetään jo nyt lähes 90 % vantaalaisista kiinteistöistä kodeista kouluihin. Nämä rohkeat valinnat ja investoinnit ovat johtaneet siihen, että Vantaan Energian kaukolämpö on koko maan edullisimpien joukossa ja kirkkaasti koko pääkaupunkiseudun edullisinta.

Vantaalainen kaukolämpö on pääkaupunkiseudun ilmastoystävällisintä

Vantaalainen kaukolämpö on pääkaupunkiseudun ilmastoystävällisintä

Vantaan Energia on edullisen ja vähäpäästöisen lämmöntuotannon edelläkävijä. Jo vuosia sitten totesimme, että fossiilisten polttoaineiden käyttö ei ole ympäristön kannalta kestävää toimintaa. Ryhdyimme etsimään ratkaisuja ja teknologiaa, joiden avulla voisimme päästä eroon fossiilisista yksi kerrallaan. Olemme jo puolittaneet päästömme vuoden 2010 tasosta ja teknologiainvestointiemme ansiosta lämmitämme Vantaan jo nyt 90 % fossiilittomasti.

Iloksemme voimme kertoa, että jo nyt Vantaan Energian kaukolämpö on koko pääkaupunkiseudun ilmastoystävällisintä. Emme kuitenkaan aio pysähtyä tähän. Määrätietoinen työ ilmaston hyväksi jatkuu ja aiomme lähivuosina olla täysin fossiiliton lämmöntuottaja. Tämän jälkeen tavoitteenamme on olla hiilinegatiivinen vuonna 2030.

Vantaan Energian kaukolämpö on pääkaupunkiseudun vakaahintaisinta

Vantaan Energian kaukolämpö on pääkaupunkiseudun vakaahintaisinta

Maailmassa on juuri nyt paljon epävakautta ja se tuo myös lämmön hintanäkymiin epävarmuutta. Vantaan Energian asiakkaat voivat kuitenkin nauttia koko pääkaupunkiseudun vakaahintaisimmasta kaukolämmöstä. 

Miten tämä sitten on mahdollista, aiemmin tekemämme investoinnit teknologiaan ja voimalaitoksiin ovat kehittäneet tuotantoamme siten, että emme enää ole fossiilisten polttoaineiden tai päästöoikeuskustannusten hinnan nousun armoilla. Vaikka monissa muissa kaupungeissa kaukolämmön hinnoissa saatetaan nähdä voimakastakin kasvua, meillä on odotettavissa ainoastaan inflaation suuruista nousua hinnoissa.

Hintaa vakauttavat myös uudet tulovirrat, joita olemme luoneet esimerkiksi kierrätykseen kelpaamattoman jätteen käsittelystä sekä tulevaisuudessa hiilidioksidin talteenotosta ja jalostuksesta. Uudet tulovirrat varmistavat, että maailman tyrskyissä Vantaan Energian asiakkaan ei tarvitse joutua muutoksen maksumieheksi, vaan hinnat pysyvät vakaina.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

vantaanenergia virtanen ismo webres 3 1

 

 

 

 

 

Myynti- ja asiakkuudet tiimin vetäjä (rakennusliikkeet ja suunnittelutoimistot)
Ismo Virtanen
puh. 09 829 0546
ismo.virtanen@vantaanenergia.fi

vantaanenergia heinanen laura highres 2

 

 

 

 

 

Asiakaspäällikkö (taloyhtiöt, isännöitsijät ja asuntosijoitusyhtiöt)
Laura Heinänen
puh. 09 829 0686
laura.heinanen@vantaanenergia.fi 

vantaanenergia talaskivi saila webres 3

 

 

 

 

 

Myynti- ja asiakaspäällikkö (suuryritykset)
Saila Talaskivi
puh 09 829 0810
saila.talaskivi@vantaanenergia.fi

Tai jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat sinuun pian yhteydessä.

Tietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.