Siirry sisältöön

Vantaan Energia toivottaa menestystä Jasmi Joensuun uralle!

(Kuva Jesse Väänänen)

Jasmi Joensuu on valovoimainen nuori maastohiihtäjä, jonka ura on juuri nyt nousukiidossa. Jasmi oli mukana MM-joukkueessa vuonna 2021 ja tänä vuonna Pekingin Olympialaisissa. Jasmin saavutuksia ovat muun muassa Oberstdorfin MM-viestipronssi vuodelta 2021 ja Suomen Cupin kokonaiskilpailun voitto kaudella 2021–2022. Seuraavaksi Jasmilla on tähtäimessä Planican MM-kisat vuonna 2023, Trondheimin MM-kisat vuonna 2025 ja Italian Olympialaiset vuonna 2026 sekä tietysti kotimaan kilpailut ja maailmancup. Jasmi Joensuu edustaa Vantaan hiihtoseuraa.

Vantaan Energia tukee monipuolisesti vantaalaista urheilua ja kulttuuria. Meille sponsorointiyhteistyö on aktiivista vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa.

Toivotammekin nyt liukkaita latuja sekä menestystä urallesi Jasmi Joensuu!

– Omasta kilpailijanäkökulmastani en olisi tässä ilman kumppanuuksia. On hienoa tavoitella yhä suurempia saavutuksia yhdessä Vantaan Energian kanssa. Vantaan Energian tuki mahdollistaa omalta osaltaan täysipainoisen harjoittelun ja menestymisen, kertoo hiihtäjä Jasmi Joensuu.

– Kuten urheilussa, vain vahvalla tavoitteellisuudella ja määrätietoisella työllä voidaan saada aikaan huippusuorituksia. Jasmi edustaa nopeutta, ketteryyttä ja vahvaa tavoitteellisuutta. Sopii erinomaisesti yhteen Vantaan Energian omien tavoitteiden kanssa, kertoo Vantaan Energian toimitusjohtaja Jukka Toivonen.

Lue lisää Vantaan Energian sponsorointiyhteistyöstä

Seuraa Jasmi Joensuun uraa