Siirry sisältöön

Vantaan Energia ja hiihtäjä Jasmi Joensuu tuovat yhdessä energiaa vantaalaisten elämään

(Kuva Touho Häkkinen)

Suomen hiihtäjälupauksien kärkijoukkoon kuuluva Jasmi Joensuu ja Vantaan Energia jatkavat yhteistyötään myös tulevalla kaudella ja nyt yhteisenä tavoitteena on saada kaikki liikkumaan. Vantaan Energia on tällä kaudella Vantaan Maratonin pääsponsori ja Jasmikin lähtee mukaan kannustamaan ihmisiä liike-energiaan.

– Meille Vantaan Energiassa on tärkeää olla energisoiva osa paikallista yhteisöä. Teemme useiden vantaalaisten urheiluseurojen kanssa yhteistyötä ja pyrimme löytämään toiminnallisia tapoja, jolla vantaalaisia voisi rohkaista liikkumaan. Jasmi on hyvä vantaalainen roolimalli tässä suhteessa. Olemme yhdessä kannustamassa kaikkia meitä ja teitä liikkumaan, koska sillä on niin paljon positiivisia vaikutuksia, Vantaan Energian viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Juha Luomala sanoo.

– Olen erittäin iloinen ja kiitollinen, että yhteistyö Vantaan Energian kanssa jatkuu ja on huippuhienoa päästä yhdessä aktivoimaan vantaalaisia liikkumaan enemmän. Valitettavasti kaikkien ikäryhmien, mutta eritysesti lasten ja nuorten liikkuminen on ollut laskusuunnassa jo pidemmän aikaa. Haluan näyttää esimerkkiä, jotta useammat löytäisivät elämäänsä liikunnan riemun!, kertoo hiihtäjä Jasmi Joensuu.

Jasmi Joensuun tulevan kauden suurimpana tavoitteena on menestyä maastohiihdon maailmancupin sprintticupin kokonaiskilpailussa. Lisäksi kalenteriin on merkitty vuodenvaihteessa kilpailtava Tour de ski sekä kotimaiset kilpailut; Suomen cup ja SM-kisat. Tuleva kausi toimii valmistautumisvuotena kohti arvokisaputkea ensi vuonna. Troldheimin MM-kisat kisataan vuonna 2025 ja Italian Olympialaiset vuonna 2026. Jasmi Joensuu edustaa Vantaan hiihtoseuraa.

Lue lisää Vantaan Energian sponsorointiyhteistyöstä

Seuraa Jasmi Joensuun uraa