Siirry sisältöön

Uudella Raksalämpö-tuotteella kiinteistön rakennusaikainen lämmitys vaivattomasti, edullisesti ja ilmastoystävällisesti

lämmönjakokeskuksen huolto ja tarkistuspalvelu

Vantaan Energian tuotevalikoima täydentyy 1.7.2022 alkaen Raksalämpö-tuotteella. Raksalämpö-tuote on helppo tapa hoitaa kiinteistön rakennusaikainen lämmitys kustannustehokkaasti. Raksalämpö-tuote mahdollistaa myös kiinteistön jo rakennusaikaisen päästöttömän lämmityksen, sillä tuote 100 % uusiutuvaa energiaa, ja sen hiilidioksidipäästöt ovat 0 kg/MWh. Raksalämpö-tuote on suunnattu Vantaan Energian yritysasiakkaille ja on helppo ottaa käyttöön. Se ei vaadi erillistä tilaamista, vaan on käytettävissä kaukolämpöliittymän tilausprosessin kautta heti, kun lämmitysjärjestelmän käyttöönottotarkastus on tehty.  

– Raksalämpö-tuote on tarkoitettu vaivattomaan rakennusaikaiseen lämmitykseen eli ennen lämmitysjärjestelmän lopputarkastusta tapahtuvaan kiinteistön lämmittämiseen. Kiinteistön lämmittäminen kaukolämmöllä jo rakennusvaiheessa on kustannustehokkaampi ratkaisu, kuin muut yleisesti käytössä olevat menetelmät. Raksalämpö on lisäksi tuotteena selkeä paketti, joka on helppo ostaa ja ennen kaikkea selkeästi hinnoiteltu: siinä on kiinteä MWh-hinta eikä muita kuluja, kertoo Vantaan Energian Energiapalveluliiketoiminnan johtaja Matti Wallin. 

Rakennushankkeen alkaessa kaukolämpöliittymä kannattaa tilata työmaalle ajoissa, vähintään 1 kuukautta ennen rakennustöiden aloitusajankohtaa. Kaukolämpöliittymän hankintaprosessi on helppo hoitaa kokonaisuudessaan Vantaan Energian Palvelukansiosta. Uusi Raksalämpö-tuote ei vaadi yritysasiakkailta erillistä tilausta, vaan on käytettävissä kaukolämpöliittymän tilausprosessin kautta heti, kun lämmitysjärjestelmän käyttöönottotarkastus on tehty. 

Vantaan Energian Raksalämpö-tuote on 100 % uusiutuvaa lämpöä, jonka hiilidioksidipäästöt ovat 0 kg/MWh. Uusiutuva lämpö tuotetaan Vantaan Energian jätevoimalassa pääkaupunkiseudun asukkaiden sekajätteistä sekä Martinlaakson biovoimalassa, joka hyödyntää kotimaista metsäteollisuuden sivutuotteena syntyvää puuhaketta. Vantaan Energia on kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa energiatuotannossaan kiertotaloutta edistävien kotimaisten polttoaineiden käyttöön. 

– Vantaan Energia lämmittää Vantaan jo nyt kivihiilettömästi ja fossiilittomaan lämmöntuotantoon Vantaalla päästään vuonna 2026. Tämän jälkeen Vantaan Energia etenee kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Vantaalainen lämpö on pääkaupunkiseudun edullisilta ja koko Suomen tasolla edullisimpien joukossa. Vantaalta löytyvät myös tutkitusti Suomen tyytyväisimmät lämmön asiakkaat. Kannattaa siis liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, summaa Wallin.  

Lisätiedot

Matti Wallin, liiketoimintajohtaja Energiapalvelut, Vantaan Energia Oy
matti.wallin@vantaanenergia.fi
p. 044 723 5782

Lue lisää Raksalämpö-tuotteesta