Siirry sisältöön

Teimme lahjoituksen Metropolia ammattikorkeakoululle.

kesaduunarit2

Vantaan Energia osallistuu ympäröivän yhteiskunnan tukemiseen lahjoituksin. Esimerkiksi vuonna 2017 vastikkeettomia lahjoituksia myönnettiin useille oppilaitoksille ja yleishyödyllistä työtä tekeville yhdistyksille ja järjestöille. Lahjoitusten arvo oli noin 34.000 euroa.

Tänä vuonna osallistuimme muun muassa Metropolian varainhankintakampanjaan 25.000 euron lahjoituksella. Kohdensimme tämän lahjoituksen tekniikan koulutusalalle. Tänä vuonna tehdyistä yksityisistä lahjoituksista valtio maksaa vastinrahan, joten Vantaan Energian lahjoituksesta on Metropolialle moninkertainen hyöty.

”Me Vantaan Energiassa haluamme menestyä kestävällä ja vastuullisella tavalla. Vastuullisuus ohjaa käytännön työtämme ja siihen kuuluu ilman muuta myös sosiaalinen näkökulma. Metropolian tekniikan alan opiskelijat ja valmistuneet AMK-insinöörit ovat tärkeä rekrytointipohja pääkaupunkiseudulla. Haluamme tukea heidän korkeakoulutustaan, jotta jatkossakin alan osaaminen säilyy vahvana”,  kertoo toimitusjohtaja Pertti Laukkanen.

Sponsoroimme myös monia kulttuuriyhteisöjä ja urheiluseuroja.

Lisätietoja sponsoroinnista