Siirry sisältöön

Sähköpolttoainelaitoksen YVA-menettelyn selostusvaiheen online-yleisötilaisuus torstaina 25.8.2022 klo 17-19

Vantaan Energia suunnittelee rakentavansa hiilineutraalia synteettistä kaasua tuottavan Sähköpolttoainelaitoksen (P2G), joka on merkittävässä roolissa Vantaan Energian tavoitteessa luopua fossiilisista polttoaineista vuonna 2026 ja jatkaessa etenemistä kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Sähköpolttoainelaitoksessa hyödynnetään uudella ja innovatiivisella tavalla jätteiden käsittelystä syntyvää vettä ja hiilidioksidia kaasun valmistukseen. Sähköpolttoainelaitos tuottaa hiilineutraalia synteettistä kaasua talteen otetusta hiilidioksidista ja uusiutuvalla energialla tuotetusta vedystä.

Kutsumme kaikki asiasta kiinnostuneet mukaan Sähköpolttoainelaitoksen ympäristövaikutusten arviointimenettelyn selostusvaiheen online-yleisötilaisuuteen torstaina 25.8.2022 klo 17-19.

Online-tilaisuuteen pääsee osallistumaan verkko-osoitteessa: https://vantaanenergia.videosync.fi/sahkopolttoainelaitos-yva2

Tilaisuus on kaikille avoin. Siihen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Osallistuminen ei vaadi rekisteröitymistä. Tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä kirjoittamalla niitä verkkosivulla olevaan chat-kenttään. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin aikataulun puitteissa.

Lue lisää Sähköpolttoainelaitos-hankkeesta