Siirry sisältöön

Roskareippailun voittaja on selvinnyt! Onnea Pähkinämartat!

VE Roskapoliisit ryhma 2019 03 7

Roskapoliisimme ovat opettaneet ihmisiä lajittelemaan, kierrättämään ja olemaan roskaamatta jo neljän vuoden ajan. Tänä kesänä haastoimme kaikki mukaan talkoisiin siivoamaan yhteistä ympäristöämme roskareippailun merkeissä!

Kisan ideana oli järjestää missä päin tahansa Suomea yhdessä ystävien, taloyhtiön, harrasteryhmän tai vaikkapa luokan kanssa roskareippailu, julkaista siitä kuva Instagramissa hashtägillä #roskareippailu sekä #vantaanenergia.

Kisaan osallistui ihailtava määrä erilaisia ryhmiä ihmisystävistä, koiraystäviin, luokkiin ja erilaisiin harrasteryhmiin. Leffanäytöksen arvonnan voitti tällä kertaa Pähkinämartat! Onnea!

Pähkinämartat on vuonna 2005 perustettu, Vantaan Pähkinärinteessä toimiva hyvin aktiivinen yhdistys, joka on kiinnostunut ympäristöstä, kulttuurista ja tietenkin kotitalouden asioista, joihin myös kierrätys ja lajittelu kuuluvat.

Kiitos kaikille osallistuneille! Teitte arvokasta työtä yhteisen ympäristömme hyväksi!

Vaikka kisa on päättynyt, roskareippailu jatkukoon! Roskareippailu tarkoittaa roskien poimimista luonnosta yhdessä oman jengin kanssa, oli se sitten ystävät, taloyhtiö, harrasteryhmä, sukulaiset tai koululuokka. Samalla tulee tehtyä reipas lenkki hyvässä seurassa. Kesä on hyvää aikaa roskareippailulle!

Tiesitkö, että kaikki ensin hyvin lajittelemasi sekajäte tulee tänne meidän jätevoimalallamme, josta sitten teemme sähköä ja lämpöä! Anna roskalle uusi elämä energiana, ei ympäristön pilaajana!

Lue lisää jätevoimalasta

Voittajakuva: