Kaukolämpöön vaihtajan ABC, muut kiinteistöt

Selvitä ensin kiinteistösi mahdollisuus liittyä kaukolämpöverkkoon. Tee liittymän tarjouspyyntö ja me kerromme, voiko kiinteistön liittää kaukolämpöverkkoomme. Mikäli kiinteistösi voi liittää kaukolämpöverkkoon, saat meiltä samalla kustannusarvion.

Kun lausunto ja siihen liittyvät selvitykset on tehty, saat meiltä tarjouksen kiinteistön liittämisestä kaukolämpöverkkoon. Kun hyväksyt tarjouksen, aloitamme lämpösopimuksen tekemisen. 

Lämpösopimus tehdään kiinteistön omistajan kanssa. Laskutusosoite voi olla eri kuin kiinteistön omistajan osoite. Lämpösopimuksessa sovimme liittymän rakentamisaikataulun, lämmityksen aloittamispäivän ja kaukolämpöjohdon reitin. Lähetämme lämpösopimuksen sinulle postitse allekirjoitettavaksi. Sopimus tulee voimaan, kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sen. Lämpösopimuksen tiedot -lomake

Valitse lämmönjakokeskuksen asentamistöitä varten kanssamme yhteistyösopimuksen tehnyt lämpöurakoitsija.

Hanki LVI-suunnitelmat ja hyväksytä ne meillä ennen lämmönjakokeskuksen hankintaa. Hyväksynnän jälkeen voit hankkia lämmönjakokeskuksen.

Lämmönjakokeskuksen asennuksen jälkeen lämpöurakoitsija tilaa meiltä kaukolämpötarkastukset. Tarkastajamme varmistaa, että lämmönjakokeskus on asennettu K1/2013, rakennusten kaukolämmitys,  määräykset ja ohjeet mukaisesti ja laatii tarkastuspöytäkirjan.

Tärkeää tietää: Tekninen tila