Siirry sisältöön

Hyödynnä 4 000 euron tuki vaihtamalla öljylämmityksesi ympäristöystävälliseen Uusiolämpöön

Vantaan Energia verkkosivuprojekti kuvat high res 39 6453

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on nyt tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla. Avustushaku on avautunut 1.9.2020 ja avustusta voi hakea niin kauan kuin määrärahaa riittää, kuitenkin enintään syksyyn 2022 asti.

Lue lisää 

Paljonko avustusta myönnetään ja millaisiin kohteisiin sitä voi hakea?

Tuki koskee omakoti- tai paritaloja, jotka ovat ympärivuotisessa asuinkäytössä. Avustuksen maksimimäärä on 4 000 € ja sen saa toimenpiteisiin, joissa öljynlämmitys vaihdetaan esimerkiksi kaukolämpöön.

Miten haetaan?

Avustushakemuksen voi täyttää joko aluehallinnon sähköisessä asiointipalvelussa tai vaihtoehtoisesti sen voi tehdä hakemuslomaketta käyttäen. 

Avustusta voi hakea myös takautuvasti 1.6.2020 jälkeen syntyneisiin kustannuksiin. Avustusta myönnetään rajoitetun ajan määrärahan puitteissa niin, että hankkeen on oltava valmis ja hakemus sisällä viimeistään 18.11.2022.

Mihin kannattaa vaihtaa?

Öljylämmitys kannattaa vaihtaa esimerkiksi jätevoimalassamme tuotettuun vähäpäästöiseen ja edulliseen Uusiolämpöön. Jätevoimalamme hyödyntää pääkaupunkiseudun asukkailta kerättyä roskaa. Otamme energian talteen huipputehokkaasti ja muutamme sen Uusiolämmöksi.

Lue lisää Uusiolämmöstä 

Ota yhteys kauko@vantaanenergia.fi ja kysyy lisää tai lue lisää kaukolämpöön vaihtamisesta