Siirry sisältöön

Esittelyssä uudet roskapoliisimme!

VE Roskapoliisit ryhma 2019 03 5 verkkoon

Vantaan Energian roskapoliisi on asiantuntija, joka kiertää Uudellamaalla taloyhtiöissä, kouluissa ja järjestöissä neuvomassa lajittelussa ja kierrätyksessä sekä antaa vinkkejä kestävämpään kulutukseen. Roskapoliisit tekevät vuosittain noin tuhat keikkaa ja opettavat kymmeniä tuhansia ihmisiä. Heidän metodinsa on opastaa pilke silmäkulmassa ja positiivisuuden kautta.

Roskapoliisin voi kutsua tekemään myös roskissyynin. Roskissyynissä roskapoliisi tarkistaa taloyhtiön roskakatoksen ja arvioi sen siisteyden, toimivuuden, turvallisuuden ja taloudellisuuden. Roskapoliisin vierailut ja roskissyynit ovat kutsujalle maksuttomia.

Loppuvuodesta 2018 saimme roskapoliisiemme iloiseen joukkoon kaksi uutta roskapoliisia, Marin ja Milan!


Mari on koulutukseltaan luonto-ja ympäristöneuvoja. Hänellä on monipuolinen työkokemus ruoan, ihmisten ja hyvinvoinnin parissa. Eläimet, hieno luontomme ja puhtaat vesistömme ovat Marille tärkeitä. Hän ideoi mielellään ja seuraa kiertotalouden uusia oivalluksia.


Roskapoliisin pestin lisäksi Mila työskentelee luonto-ohjaajana ja opiskelee ympäristökasvattajaksi. Hän pyrkii ymmärtämään luonnon merkitystä laaja-alaisesti ja ottamaan toiminnassaan aina huomioon ekologiset arvot. Pienen lapsen äitinä hän kokee erittäin tärkeänä sen, että myös tulevilla sukupolvilla on mahdollisuus samoihin luontokokemuksiin kuin meillä on ollut.

Tutustu roskapoliiseihimme lisää ja varaa varauskalenteristamme roskapoliisi kylään! Voit myös seurata roskapoliisiemme keikka-arkea heidän twitter -tilillään @roskapoliisi.

#roskattominkaupunki