Piirustuskilpailu

Vantaan Energia Oy
Y-tunnus: 0124461-3
Käyntiosoite: Peltolantie 27, 01300 VANTAA
(jäljempänä ”Järjestäjä”)

2. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa. Kaikki osallistujat kisaavat yhdessä kategoriassa.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä kuva valmiista kilpailutyöstä viimeistään 22.5.2020 sähköpostitse osoitteeseen teija.korpela@vantaanenergia.fi otsikolla ”Roskapoliisiauto”. Sähköpostissa on mainittava osallistujan etunimi ja ikä.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittaneiden taiteilijoiden etunimi ja ikä valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa.

3. Kilpailuaika
Kilpailun osallistumisaika on 27.4.-22.5.2020. Kilpailutyöt palautetaan sähköpostitse. Myöhästyneitä kilpailutöitä ei oteta mukaan kilpailuun.

4. Kilpailutyö
Kilpailuun osallistutaan vapaavalintaisella piirroksella tai maalauksella, jonka teema on roskapoliisiauto. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset yhteystiedot. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä tiedoista tai tietoliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä ongelmista.

5. Voittaja
Vantaan Energia valitsee parhaat työt finaaliin. Kilpailuaikaa on 22.5.2020 asti. Finalistien valinnassa kiinnitetään huomiota mm. piirrosten mielikuvituksellisuuteen ja teeman kekseliääseen soveltamiseen. Julkaisemme finalistien työt Vantaan Energian Facebook-kanavalla 25.5. klo 9.00. 5 eniten tykkäyksiä saanutta taideteosta valitaan voittajiksi. Äänestys päättyy 1.6. klo 9.00.

Voittajille / voittajien yhteyshenkilöille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Kilpailun voittajat julkistetaan viikolla 23.

6. Palkinto
Facebookissa 5 eniten tykkäyksiä saanutta työtä, voittaa kukin 100 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin. Lisäksi voittajatöitä laitetaan esille Vantaan Energian omiin kanaviin.

7. Markkinointilupa
Lähettäessään kilpailutyönsä osallistuja tai alaikäisen kohdalla hänen huoltajansa hyväksyy, että Järjestäjä saa käyttää töitä digimarkkinoinnissa nettisivuillaan ja sosiaalisen median kanavissaan.

8. Tekijänoikeudet ja luvat
Kilpailun osallistuja tai alaikäisen kohdalla hänen huoltajansa vastaa siitä, että kilpailutyö noudattaa tekijänoikeuksia. Hän sitoutuu myös siihen, että töiden tekijänoikeudet siirtyvät kokonaisuudessaan Järjestäjälle. Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että kilpailuun osallistuvalta tai alaikäisen osalta hänen huoltajaltaan on suostumus kisaan osallistumiseen.

9. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Kysymykset ja lisätiedot kilpailusta voi lähettää osoitteeseen teija.korpela@vantaanenergia.fi.

10. Tietosuoja
Kilpailun järjestäjä ei kerää kilpailuun osallistuvien henkilötietoja. Alaikäisen kohdalla osallistujan huoltajalta on oltava suullinen suostumus kilpailuun osallistumiseen.