Siirry sisältöön

Yhteistyösopimus omakotiyhdistysten ja Vantaan Energian kesken!

kaukolampo3

Suomen Omakotiliiton Uudenmaan piiri on tehnyt kolmevuotisen yhteistyösopimuksen Vantaan Energian kanssa. Uudenmaan piirin yhdistysten jäsenillä on nyt mahdollisuus hyödyntää Vantaan Energian sähkötarjousta.

Omakotiyhdistykset haluavat tarjota jäsenilleen nykyisessä sähkömarkkinatilanteessa kilpailukykyisen vaihtoehdon sähkön hankintaan. Solmitulla puitesopimuksilla jäsenyhdistysten henkilöjäsenet saavat sähköä edullisesti. Vantaan Energialla on tarjolla myös Bonussähkö, jolla S-Ryhmän asiakasomistajat saavat edullisen hinnan lisäksi Bonusta.

Vantaan Energian myyntijohtaja Ilkka Reko pitää tehtyä sopimusta merkittävänä. Yhtiöllä on ollut useita vuosia tiivistä yhteistyötä omakotiyhdistysten kanssa. Omakotiyhteistyön avulla olemme saaneet viime vuosina tuhansia uusia asiakkaita myös perinteisen toimialueemme ulkopuolelta

Suomen Omakotiliiton Uudenmaan piirin alueella toimii 49 aktiivista paikallisyhdistystä, joiden yhteenlaskettu jäsenmäärä on lähes 24.000 taloutta, lisäksi varsin monella on myös vapaa-ajanasunto. Jäsenmäärä on viimevuosina tasaisesti kasvanut. Uudenmaan piiri käsittää Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan maakunnat Helsinkiä lukuunottamatta, joka muodostaa oman piirin.

Lisätietoja:
Suomen Omakotiliiton Uudenmaan piiri ry Puheenjohtaja Lasse Laaksonen,
puh. 040 831 1545

laaksonen.lasse@gmail.co
http://www.omakotiliittofi/uusimaa

Vantaan Energia Oy     
Asiakaspalvelu puh. 09 829 0225.