Siirry sisältöön

Vantaan Energian yritysilme uudistuu

VE Logo 1200x600px 01

Vantaan Energia saa uuden yritysilmeen. Uudistus alkaa huhtikuussa, ja sen myötä toimipisteiden valologot, työasut, ajoneuvot ja digitaaliset materiaalit uusitaan uuden ilmeen mukaisiksi. Uusi yritysilme korostaa kiertotalousenergiayhtiö Vantaan Energian ydintä: se on energinen, dynaaminen ja kokeilunhaluinen. Ilmeuudistus toteutettiin yhteistyössä suunnittelutoimisto BONDin kanssa.

Vantaan Energian yritysilme uudistuu huhtikuusta alkaen. Uudistuksen taustalla on yhtiön toiminnan laajentuminen: uusi yritysilme edustaa Vantaan Energian vahvaa uudistumista ja monipuolisia panostuksia nopeaan siirtymään hiilinegatiiviseksi kiertotalousenergiayhtiöksi. Ilmeen on suunnitellut suunnittelutoimisto BOND.
– Vantaan Energian innovatiivinen lähestyminen toimialan kehittämiseen erottaa sen kilpailijoista. Halusimme visuaalisen ilmeen tekevän samoin. Ilmeen suunnittelua ohjasi yksinkertainen, mutta abstrakti käsite – miltä energia tuntuu, designer ja partner Marko Salonen BONDilta kuvaa.

– On ilo suunnitella brändiä yhdessä kunnianhimoisen asiakkaan kanssa, jolla on suurempi yhteiskunnallinen missio. Se lisää meidän työmme merkitystä tärkeän viestin viemisessä maailmalle, BONDin strategi Alex Yletyinen summaa.

Vantaan Energian uusi yritysilme kuvaa energisyyttä, dynaamisuutta ja jatkuvaa liikettä eteenpäin. Yhtiön uusi lennokas liikemerkki nimettiin leikkisästi Liike-merkiksi. Vantaan Energian Markkinointi- ja viestintäjohtaja Eeva Kekäläinen kertoo ilmeuudistus-projektin olleen koko yhtiön yhteinen asia.
– Toteutimme ilmeuudistuksen osallistamalla. Projektissa oli jokaisesta liike- ja tukitoiminnosta oma edustaja, joka toi suunnittelutyön eri vaiheisiin oman toimintonsa näkemykset. Näin jokaisella oli mahdollisuus vaikuttaa siihen, millainen uusi yritysilme on. Osallistamalla saimme yritysilmeen, jonka tekemisessä jokaisella oli mahdollisuus olla mukana. Kiitos kaikille mukana oleville! Yhteistyöllä tämäkin projekti saadaan timantisti maaliin.

Lisätietoja:

Eeva Kekäläinen, Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Vantaan Energia Oy
eeva.kekalainen@vantaanenergia.fi
puh. 050 530 2488