Siirry sisältöön

Vantaan Energia -konsernin energiantuotanto ja -jakelu jatkuvat normaalisti myös poikkeusoloissa.

Automaatioasentaja Oikotie

Vantaan Energia -konserni on huoltovarmuuskriittinen toimija, joka turvaa energiantuotannon ja -jakelun myös poikkeusoloissa. Lisäksi osallistumme omalla toiminnallamme koronaviruksen leviämisen hidastamiseen ja yhteiskunnan toimintakyvyn säilyttämiseen.

Energiantuotanto ja -jakelu ovat jatkuneet Vantaalla normaalisti koronavirusepidemiasta huolimatta. Olemme toteuttaneet toimenpiteitä, joilla turvaamme energiantoimituksen sekä vikojen korjauksen myös poikkeavissa olosuhteissa.  

Noudatamme varautumisessamme poikkeusolojen johtamisohjeita, varautumis- ja valmiussuunnitelmia sekä viranomaisten antamia ohjeita. Seuraamme johtoryhmätasolla tilannekuvan kehittymistä ja suunnittelemme uusia korjaavia toimenpiteitä turvaamaan toimintojemme jatkuvuuden.

Henkilökunta työskentelee pääsääntöisesti etänä

Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme, miten toimia poikkeuksellisessa tilanteessa ja kuinka voimme omilla toimillamme hidastaa epidemian leviämistä.

Olemme siirtyneet toiminnassamme laaja-alaisesti etätyöskentelyyn ja työskentely jatkuu normaalisti tiiviin sähköisen kommunikoinnin säestämänä.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua normaalisti verkossa ja puhelimessa.

Asiakaspalvelun yhteystietoihin.

Selviämme tästä yhdessä

Koronavirusepidemia koskettaa meitä kaikkia. Suhtaudumme tilanteeseen hyvin vakavasti ja tehtävänämme on turvata energiantuotanto sekä -jakelu myös poikkeusoloissa.

Meille tärkeintä ovat asiakkaidemme  ja henkilöstömme terveydestä, turvallisuudesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

Pysytään rauhallisina ja suhtaudutaan luottavaisin mielin tulevaisuuteen ja pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.

Erkki Yrjölä
Turvallisuuspäällikkö
Vantaan Energia