Siirry sisältöön

Vantaan Energialla viihdytään

VE Kesatyontekijat high res 6 scaled

Vantaan Energia on pidetty työpaikka, jonka innovatiivinen Fossiiliton 2026 -hanke lisää henkilöstön työn merkityksellisyyttä ja inspiroi laajemminkin koko energia-alaa.

Määrätietoinen eteneminen kohti tavoitetta olla hiilineutraali vuonna 2030 ja ilmastonmuutoksen hidastaminen ovat Vantaan Energian liiketoiminnan ytimessä ja tekevät yhtiöstä erityisen kiinnostavan myös työnhakijoiden näkökulmasta.

– Liiketoiminnan nopea kehittäminen näkyy tällä hetkellä kasvaneissa rekrytointimäärissä. Olemme tänä vuonna rekrytoineet todella paljon uusia työntekijöitä, kertoo Vantaan Energian henkilöstöjohtaja Maarit Rantala.

Vantaan Energia työllistää tällä hetkellä yli 300 energia-alan ammattilaista kolmessa eri toimipisteessä Martinlaakson voimalaitoksella, Tikkurilan toimitalolla sekä Porvoonväylän ja Kehä III:n kupeessa sijaitsevassa jätevoimalassa. 

Uudistumiskyvyn ja osaamisen vahvistaminen on osa Vantaan Energian strategiaa. Monipuoliset tehtävät, mahdollisuudet kehittää osaamista sekä edetä uralla ovatkin tuottaneet tulosta: pitkät työsuhteet kertovat, että Vantaan Energialla viihdytään.

Vantaan Energia tarjoaa työntekijöilleen kattavan työterveyshuollon, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkasaldoedut, työ- ja vapaa-ajan vakuutukset, maittavat lounaat lounasravintoloissa, kuntosalit, työsuhdepyöräedun, laadukkaita lomamökkejä vapaa-ajan viettoon sekä erilaisia harrastekerhoja.

Vantaan Energian modernit ja monipuoliset työtilat sekä laaja etätyömahdollisuus tekevät työn tekemisestä monipuolista.

– Parasta meillä on ehdottomasti vahva yhdessä tekemisen kulttuuri. Kunnianhimoiset ilmastotavoitteet inspiroivat henkilöstöämme ja on ilo seurata miten henkilöstömme ratkoo alan isoja kysymyksiä suurella innolla. On ollut miellyttävä hypätä mukaan uutena ihmisenä Vantaan Energian aidosti välittävään ja niin ympäristöarvoja, kuin toisiaankin arvostavaan yhteisöön, summaa Rantala Vantaan Energian yrityskulttuuria.

Lisätietoja
Maarit Rantala
Henkilöstöjohtaja, Vantaan Energia Oy
+ 358 040 823 7532
maarit.rantala@vantaanenergia.fi 

Lue lisää Vantaan Energiasta työnantajana