Siirry sisältöön

Vantaan Energia tukee tulevaisuuden energia-alan innovaattoreita tarjoamalla vuosittain 40 kesätyöpaikkaa

kesatyo 1

Vantaan Energia -konsernissa työskentelee joka kesä lähes 40 kesätyöntekijää erilaisissa tehtävissä toimistotyöstä energiantuotantoon ja sähköverkkotoimintaan. Vantaan Energia haluaa nuorten kesätyömahdollisuudellaan tukea tulevaisuuden alan ammattilaisten kehittymistä. Lisäksi tarkoituksena on samalla hankkia yritykseen uutta osaamista ja innovaatioita.

– Vantaan Energia on tällä hetkellä energia-alan innovaattori, jolla on kunnianhimoinen tavoite olla hiilinegatiivinen energiayhtiö jo vuonna 2030. Meille on todella tärkeää sekä tukea nuorten ammattilaisten kehittymistä, että samalla hankkia tulevaisuuden innovatiivista osaamista tarjoamalla kesätyöpaikkoja yrityksessämme, kertoo Vantaan Energian henkilöstöjohtaja Maarit Rantala.

Vantaan Energia kerää vuosittain palautetta kesätöiden sujumisesta, joka on ollut positiivista: suurimman osan mielestä kesätyö on ollut mielekästä ja siihen on perehdytetty hyvin. Lisäksi kiitosta saa erityisesti mahdollisuus kehittyä ammatillisesti.

Tämän allekirjoittaa myös Vantaan Energian taloushallinnossa harjoittelijana työskentelevä Emilia Nieminen.

– Työhöni kuuluu monipuolisesti ostoreskontraan ja maksuliikenteeseen liittyviä tehtäviä, muun muassa laskujen tiliöintejä ja kirjaamista, maksuliikenteen hoitoa sekä yhteydenpitoa sidosryhmiin. Työkaverit ovat mukavia ja aina valmiita auttamaan sekä neuvomaan, jonka myötä uuden oppiminen on tapahtunut nopeasti. Työilmapiiri on kannustava ja avoin, ja tuntuu, että kaikkia työntekijöitä todella arvostetaan. Arvostan Vantaan Energian innovatiivisuutta ja panostusta kestävän kehityksen edistämiseen. Voin suositella Vantaan Energiaa työnantajana lämpimästi, Emilia Nieminen kertoo.

Vantaan Energia palkkaa vuosittain lähes 40 kesätyöntekijää ja työt vaihtelevat esimerkiksi taloushallinnon toimistotyöstä tuotannollisiin töihin eli esimerkiksi voimalaitoksien kunnossapitoon tai sähköverkon ylläpitoon. Vantaan Energia palkkaa kesätöihin myös opiskelijoita, joilla ei ole aiempaa työkokemusta. Näin tuetaan työuraansa vasta aloittavia nuoria ja kaikki saavat tasapuolisen mahdollisuuden hankkia työkokemusta.

– Vantaan Energia on vastuullinen ja hyvin johdettu työpaikka, jonka tärkein voimavara ovat motivoituneet ja hyvinvoivat työntekijät. Vastuullinen ja innovatiivinen liiketoiminta ovat Vantaan Energian tekemisen ytimessä ja se tekee yhtiöstä erityisen kiinnostavan myös kesätyönhakijoidenkin näkökulmasta, summaa Rantala.

Lisätietoja

Maarit Rantala
Henkilöstöjohtaja, Vantaan Energia Oy
+ 358 040 823 7532
maarit.rantala@vantaanenergia.fi