Siirry sisältöön

Vantaan Energia Oy on myynyt kaasu- ja höyryliiketoimintansa Suomen Kaasuenergialle.

VE Tyonantajamielikuva asentajat high res 7

Vantaan Energia Oy on myynyt maakaasu- ja höyryliiketoiminnat kokonaisuudessaan Suomen Kaasuenergialle, joka hoitaa jatkossa maakaasun myyntiä Vantaalla. Suomen Kaasuenergia-ryhmään kuuluva Auris Kaasunjakelu Oy vastaa kaasun siirrosta ja Auris Energiaratkaisut Oy ottaa vastuulleen höyryn toimitukset yritysasiakkaille. Maakaasun toimittaja vaihtuu 1.8.2019 alkaen. Asiakkaille muutos ei aiheuta toimenpiteitä.

Maakaasumarkkinalaki muuttuu ja myynti vapautuu kilpailulle 1.1.2020. Muutos olisi vaatinut vahvaa panostusta maakaasuliiketoiminnan kehittämiseen. Uudessa kilpailutilanteessa isot maakaasuun keskittyvät toimijat pystyvät tarjoamaan maakaasupalveluja tehokkaammin ja edullisemmin.

Suomen Kaasuenergia on suurin alan toimija Suomessa ja vastaa kaasun toimituksesta 19 paikkakunnalla Etelä-Suomessa. ”Uskomme vahvasti, että tulevassa markkinatilanteessa Suomen Kaasuenergia pystyy tarjoamaan asiakkaillemme parhaan palvelun ja kilpailukykyiset hinnat”, kertoo Vantaan Energian toimitusjohtaja Jukka Toivonen.

Lisätietoja: Myyntijohtaja Ilkka Reko 050-5664595