Siirry sisältöön

Vantaan Energia Oy mukaan aurinkoenergialiiketoimintaan

meri paneelissa 3109 72dpi

Vantaan Energia Oy vahvistaa uusiutuvan energian palveluitaan aurinkosähköliiketoiminnalla ja lähtee mukaan Naps Solar Oy:n omistajaksi sekä Naps-konsernin tytäryhtiön aurinkosähköjärjestelmien jälleenmyyjäksi.

Aurinkosähköliiketoiminta kasvaa kannattavasti energian tuotannon kasvun ja tuotantokustannuksen laskun myötä. Aurinkosähkö on ekologisesti yksi kestävimmistä uusiutuvista energiamuodoista. Ilmastotietoisuuden kehittyessä kuluttajien kysyntä uusiutuville energiamuodoille on voimistunut.

”Asiakkaidemme kiinnostus on selkeästi lisääntynyt aurinkoenergiaa kohtaan ja me haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tuottaa itse mahdollisimman ympäristöystävällistä energiaa. Me tuemme mielellämme tätä kehitystä yhteistyössä luotettavan aurinkosähköjärjestelmien toimittajan kanssa. Lisäksi ostamme yrityksissä tai kodeissa tuotetun ylimääräisen energian jakeluyhtiömme verkkoon”, summaa Pertti Laukkanen yhtiön vastuullista strategiaa.

”Aurinkoenergia on helppo, luotettava ja huoltovapaa tapa tuottaa energiaa sekä samalla vähentää ostettavan energian tarvetta. Toimitamme aurinkosähköjärjestelmät kokonaispalveluna ns. avaimet käteen –toimituksena”, jatkaa toimitusjohtaja Pertti Laukkanen.

Vantaan Energia on viime vuosina lisännyt merkittävästi uusiutuvan energian tuotantoa jätevoimala-, tuuli- ja vesisähköinvestoinneillaan. Nyt myös Vantaan Energian asiakkailla on mahdollisuus itse osallistua omalla sähköntuotannollaan päästöjen vähentämiseen.

Naps on toimittanut satojatuhansia aurinkosähköratkaisuja neljällä vuosikymmenellä ja kaikille maailman mantereille. Kokemusta on kertynyt runsaasti hyvin erilaisissa olosuhteissa.