Siirry sisältöön

Vantaan Energia on vastuullinen työpaikka

VE Kesatyontekijat high res 101 scaled

Vantaan Energia on vastuullinen, kehittyvä ja hyvin johdettu työpaikka, jonka tärkein voimavara ovat motivoituneet ja hyvinvoivat työntekijät. Vantaan Energialle vastuullisuus on käytännön työtä ohjaava työkalu, joka näkyy kaikessa tekemisessä. Yhtiö pitää huolta työntekijöistään ja hoitaa hommat kunnolla – niin jokaiselle asiakkaalle kuin laajasti yhteiskunnassakin. Vantaan Energian innovatiivinen Fossiiliton 2026 -hanke lisää henkilöstön työn merkityksellisyyttä ja tekee yhtiöstä erityisen kiinnostavan myös työnhakijoiden näkökulmasta.

Vantaan Energian Fossiiliton 2026 -hanke korvaa fossiiliset polttoaineet yhtiön energiantuotannossa ripeällä tahdilla vuoteen 2026 mennessä. Innovatiiviset ratkaisut kuten keinoälyllä tehostettu biovoimala, ja maailman suurin lämmön kausivarasto vauhdittavat koko energia-alan muutosta. Myös henkilöstölle kunnianhimoiset ilmastotavoitteet ovat inspiroivia ja lisäävät työn merkityksellisyyttä.

– Vantaan Energia on kehittyvä ja kestävä energia-alan kärkipeluri. Innovatiivisuuden ja kunnianhimoisten suunnitelmien takana on osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö. Ilman heitä uraa uurtavat hankkeet eivät olisi mahdollisia, kertoo Vantaan Energian henkilöstöjohtaja Maarit Rantala.

Edistyksellisenä ja kiinnostavana energia-alan toimijana pysyminen vaatii jatkuvaa kehittymistä. Vantaan Energiassa onkin käynnissä laaja osaamisen kehittämiseen ja entistäkin paremmin tulevaisuuden mahdollisuudet hyödyntävän yrityskulttuurin kehittäminen. Tänä vuonna Vantaan Energian keskiössä ovat erityisesti työturvallisuuskulttuurin kehittäminen sekä esimiesten valmennukset, joiden tarkoituksena on nostaa esimiestyö uudelle tasolle.

Vantaan Energian omistavat Vantaan ja Helsingin kaupunkit. Vantaan Energia siis tuottaa ilmastoystävällistä sähköä, lämpöä, erilaisia energiapalveluita sekä luotettavaa sähkön- ja lämmönjakelua suoraan kaupunkilaisten hyväksi.

– Vastuullinen ja innovatiivinen liiketoiminta ovat Vantaan Energian tekemisen ytimessä ja se tekee yhtiöstä erityisen kiinnostavan myös työnhakijoiden näkökulmasta. Tervetuloa meille tekemään työtä, jolla on merkitystä. Tarjoamme aidosti henkilöstöstä välittävän, kehittyvän ja hyvin johdetun työpaikan.

Lisätietoja
Maarit Rantala
Henkilöstöjohtaja, Vantaan Energia Oy
+ 358 040 823 7532
maarit.rantala@vantaanenergia.fi 

Lue lisää Vantaan Energiasta työnantajana