Siirry sisältöön

Vantaan Energia lanseeraa uudet tekoälyä hyödyntävät palvelut huolettomaan ja energiatehokkaaseen lämmönkäyttöön

Lämmönjakokeskuksen tarkistus- ja huoltopalvelu

Vantaan Energian Energian laajakaista -palvelukokonaisuus on huoleton tapa hankkia kiinteistön tarvitsemat energiapalvelut kerralla, edullisesti ja jatkuvasti kehittyvinä palveluina. Nyt palveluvalikoima saa täydennystä, kun lanseeraamme Lämmönjakokeskuksen tarkistus- ja huoltopalvelun sekä Saneerauspalvelun lämmönjakokeskuksen uusintaan. Lämmönjakokeskuksen tarkistus- ja huoltopalvelu on fiksu tapa tarkistuttaa kaukolämpölaitteet vuosittain ja näin varmistaa laitteiston huoleton ja energiatehokas käyttö. Lämmönjakokeskuksen saneerauspalvelu taas on helppo ja edullinen keino päivittää kiinteistön lämmitysjärjestelmä uuteen tekoälyä hyödyntävään lämmönjakokeskukseen ja varmistaa näin kiinteistön optimaaliset sisäolosuhteet ja energiatehokas lämmönkäyttö.

Vantaalainen kaukolämpö on huoleton, ilmastoystävällinen ja vakaahintainen lämmitysmuoto. Kaukolämpölaitteisto on toimintavarmaa, eikä juurikaan vaadi käyttäjältään huoltotoimenpiteitä, mutta kuitenkin laitteiden kuntoa kannattaa seurata järjestelmällisesti.

– Lämmönjakokeskuksen tarkistus- ja huoltopalvelun avulla voi tarkistuttaa ja huollattaa kaukolämpölaitteet vuosittain ja näin varmistaa laitteiston huolettoman ja energiatehokkaan käytön. Tarkistusraportti sisältää myös arvion kiinteistön energiatehokkuuden tilasta, kuvaa Vantaan Energian Energiapalveluliiketoiminnan johtaja Matti Wallin uuden palvelun kattavaa sisältöä.

Tarkistuspalvelun yhteyteen on lisäksi mahdollista hankkia tekoälyä hyödyntävä Vuotovahti-palvelu, joka valvoo lämmönjakohuoneen ilmankosteutta ja lämpötilaa etänä ja ilmoittaa mahdollisesta vuotoepäilystä. Näin lämmönjakokeskuksen mahdolliset vuodot havaitaan nopeasti eikä vuoto pääse aiheuttamaan lisähaittoja tai kustannuksia.

Mikäli Lämmönjakokeskuksen tarkistus- ja huoltopalvelun raportti kertoo lämmönjakokeskuksen tulleen elinkaarensa päähän, toinen uusi palvelu Lämmönjakokeskuksen saneerauspalvelu on helppo ja edullinen keino päivittää kiinteistön lämmitysjärjestelmä uuteen tekoälyä hyödyntävään lämmönjakokeskukseen.

Lämmönjakokeskuksen saneerauspalvelussa voi valita palvelupaketeista kiinteistölle parhaiten sopivan ja valita lisäksi myös huoneistoanturoinnin, joka varmistaa kiinteistön optimaaliset sisäolosuhteet ja energiatehokkaan lämmönkäytön. Älykäs lämmönjakokeskus on mahdollista hankkia avaimet käteen -palveluna kertainvestointina tai helpolla kuukausimaksullisella palvelumallilla ilman omaa investointia, jolloin Vantaan Energia huolehtii lämmönjakokeskuksen toiminnasta kokonaisuudessaan seuraavat 20 vuotta.

– Vantaan Energian palvelu- ja lämmitysratkaisut sopivat kaikille kiinteistönomistajille, jotka kaipaavat huolettomuutta. Lämpöverkkomme kautta koteihin ja kiinteistöihin kulkeva lämpö on ilmastoystävällistä sekä vakaahintaista ja monipuolisesta palvelutarjonnastamme löytyvät palvelut erilaisten kiinteistöjen tarpeisiin. Kannattaa siis liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, summaa Wallin.

Lisätiedot

Matti Wallin, liiketoimintajohtaja Energiapalvelut, Vantaan Energia Oy
matti.wallin@vantaanenergia.fi
p. 044 723 5782

Lue lisää Lämmönjakokeskuksen tarkistus- ja huoltopalvelusta

ja Lämmönjakokeskuksen saneerauspalvelusta