Siirry sisältöön

Vantaan Energia lanseeraa palvelut kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen

Ela╠ema╠esi paras energiapa╠ea╠eto╠es 1920x1080px 72dpi 1

Vantaan Energian Energian laajakaista -palvelukokonaisuus on uusi tapa hankkia kiinteistön tarvitsemat energiapalvelut kerralla, edullisesti ja jatkuvasti kehittyvinä palveluina. Nyt lanseeraamme kolme uutta palvelua, jotka tarjoavat erityisesti taloyhtiöille ja yrityksille työkaluja kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisen sekä helppoutta rakentamiseen. Energiatehokkuustoimet tuovat merkittäviä säästöjä kiinteistöjen lämmityskuluihin sekä pienentävät näin myös lämmityksestä aiheutuvia ympäristövaikutuksia.

Vantaan Energia on vakiinnuttanut paikkansa vakaahintaisen ja ilmastoystävällisen lämmön tuottajana. Yhtiö on sitoutunut aktiivisiin käytännön toimiin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi Fossiiliton 2026 -hankkeen avulla. Vantaan Energian tavoitteena on olla hiilineutraali vuonna 2030.

– Nyt otamme askelia täyden palvelun energiapartnerin suuntaan ja lanseeraamme Energian laajakaista
-palvelukokonaisuuden, joka tuo asiakkaillemme entistäkin monipuolisempia mahdollisuuksia oman energiankulutuksen ja kustannustehokkuuden parantamiseen, kertoo Vantaan Energian Energiapalveluiden myynnistä ja asiakasratkaisuista vastaava Tomi Myller.

Etevä energiaetsivä -palvelussa Vantaan Energia tekee kattavan selvityksen kiinteistön energiatehokkuudesta ja laatii siitä selkeän raportin korjaustarveselvitystä ja kiinteistön energiatehokkuuden parannustoimia varten. Palvelu ei jää pelkkään raporttiin, vaan tämän jälkeen yhdessä asiakkaan kanssa päätetään mihin energiatehokkuuspalveluihin lähdetään

Huoleton energiapäivitys -palvelulla optimoidaan kiinteistön energiatehokkuutta, säästetään sekä samalla vähennetään lämmityksestä aiheutuvia ympäristövaikutuksia kiinteistön ja koko kaupungin tasolla. Palvelu toteutetaan asiakkaalle vaivattomana elinkaaripalveluna, jossa Vantaan Energia huolehtii kaikesta tekniikasta ilman asiakkaan tarvetta investoida. 

Kolmas nyt lanseerattava uutuus on Helppo energialiittyjä -palvelu, joka on erityisesti suunnattu uudiskohteille. Tämän avulla rakentajat saavat Vantaan Energialta kaiken lämmityksessä ja jäähdytyksessä tarvittavan aina suunnittelusta laitteistoon ja käyttöön asti ilman välikäsiä, joka tuo nopeutta ja säästöjä rakennushankkeisiin. 

– Tämä on ensimmäinen versio Energian laajakaista -palvelukokonaisuudesta, lähtölaukaus kaiken aikaa kehittyville energiankäyttöön liittyville palveluille koko kiinteistön elinkaaren ajalle. Jatkossa voit hankkia meiltä kaikki lämmitykseen ja jäähdytykseen liittyvät ratkaisut helppoina palveluina, joihin energiatehokkuus ja ympäristötavoitteet on paketoitu valmiiksi. Vantaan Energian tavoitteena on olla hiilineutraali vuonna 2030. Kiihdytämme tätä kohti – ei kiinteistö vaan kaupunki kerrallaan. Tämä on elämäsi paras energiapäätös, summaa Tomi Myller.

Lisätietoja
Tomi Myller
Myynti ja asiakasratkaisut, Vantaan Energia Oy
+ 358 40 517 5050
tomi.myller@vantaanenergia.fi 

Tutustu uusiin palveluihimme 

Lue lisää Vantaan Energian Fossiiliton 2026 -hankkeesta