Siirry sisältöön

Vantaan Energia Keski-Uusimaa on nyt Tuusulanjärven Lämpö

Järvenpään ja Tuusulan alueella kaukolämpöä ja energiapalveluita asiakkailleen tarjoavan energiayhtiön nimi vaihtuu 25.3. ja uusi nimi on Tuusulanjärven Lämpö Oy. Nimimuutoksen taustalla on yhtiön tavoite olla entistä paikallisempi kumppani asiakkailleen Järvenpään ja Tuusulan alueilla.  

Vuonna 2020 perustettu yhtiö toimi aikaisemmin nimellä Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy. Yhtiö perustettiin, kun Fortum myi Tuusulan ja Järvenpään alueen kaukolämpöliiketoimintansa Infranoden, Kevan ja Vantaan Energian muodostamalle konsortiolle.  

Vaikka nimi muuttuu, tärkein säilyy – Tuusulan ja Järvenpään alueiden lämpö tuotetaan jatkossakin Järvenpään voimalaitoksessa luotettavana ja puhtaana lähilämpönä.  

Yhtiön nimenmuutos ei edellytä toimia asiakkailtamme tai yhteistyökumppaneiltamme. Myös yhtiön Y-tunnus säilyy samana.  

Tuusulanjärven Lämmön omistavat Infranode (59 %), Keva (31%) ja Vantaan Energia (10%). Vantaan Energia tuottaa jatkossakin palveluna yrityksen operatiivisen toiminnan.  

Lisätietoja: www.tuusulanjarvenlampo.fi 

Mediayhteydenotot: viestinta@tuusulanjarvenlampo.fi 

Tuusulanjärven Lämpö – Luotettavaa lähilämpöä   

 

Luotettava lämmöntuotanto on meille sydämen asia. Tuotamme lämmön lähellä asiakkaita, ja lämmöntuotantomme nojaa kestävään bioenergiaan. Lisäksi teemme jatkuvasti töitä päästöjen vähentämiseksi. Varmistamme päivittäin luotettavan lämmönjakelun koteihin ja kiinteistöihin peräti 99,99 % toimitusvarmuudella. www.tuusulanjarvenlampo.fi