Siirry sisältöön

Uutisia vantaalaisille sähkölämmittäjille

VE newsletter high res 4 6637

Muutoksia sopimukseesi

Sähkösopimukseesi on tulossa vuodenvaihteessa muutoksia, jos sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Me Vantaan Energiassa nimittäin siirrymme valtakunnalliseen suositukseen aikasähkön kellonajoissa. Suosituksen tavoitteena on, että asiakkaiden on helpompaa vertailla hintoja, kun yö- ja päiväsähkön kellonajat ovat alalla yhtenäiset.

Merkittävin muutos on, että sunnuntaisin päivällä sähkö on samanhintaista kuin arkipäivinä. Näin ollen edullisemman yösähkön käyttöaika vähenee ja sähkön keskihinta nousee. Arvioimme, että muutos nostaa tyypillisen vantaalaisen sähkölämmittäjän sähkön keskihintaa 3,8 %.

Laskemme sähkön hintaa

Koska olet meille tärkeä asiakas, haluamme kompensoida yösähkön ajan vähenemisestä ja sähkön keskihinnan noususta aiheutuvaa harmia. Niinpä me Vantaan Energiassa laskemme sähkölämmittäjien sähkön myyntihintaa.

Tarjoamme sinulle nykyiseen sopimukseesi 6 % alennuksen päiväsähkön hintaan ja 11 % alennuksen yösähkön hintaan. Perusmaksut pysyvät ennallaan. Tyypillisellä vantaalaisella sähkölämmittäjällä muutos tarkoittaa 4,4 % laskua sähkön myyntihinnassa.

Edullisemmat hinnat tulevat voimaan tammikuun alusta alkaen. Hinnanalennus huomioidaan sopimuksessasi automaattisesti, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Jos kuitenkin haluat päivittää sähkösopimustasi jollain muulla tavoin, olemme täällä sinua varten. Etsimme mieluusti fiksuimman ratkaisun, jos tarpeesi muuttuvat.

Muutokset käytännössä

Päiväsähkö on voimassa 31.12.2015 saakka ma–pe  7–21 ja la 7–18. Muina aikoina voimassa on yösähkö. Muutoksen jälkeen 1.1.2016 alkaen päiväsähkö on voimassa ma–su 7–22 ja muina aikoina yösähkö.

Aikasähkö kuva