Siirry sisältöön

Uudistuneelle pääkonttorillemme on myönnetty LEED Gold -ympäristösertifikaatti

Uusi toimitalo ilmakuva2 uusi2

Nykyaikainen ja innovatiivinen 5.500 m2 kokoinen pääkonttori sijaitsee lähellä Vantaan Tikkurilaa, josta on erinomaiset kulkuyhteydet pääkaupunkiseudun suurimmille maa- ja rautateille. Lisäksi, vaihtoehtoisten ympäristöystävällisten kuljetusvälineiden käyttämisen kannustamiseksi toimistolta löytyy sekä polkupyöräparkki että sähköautojen latauspisteitä. Kaiken kaikkiaan erityistä huomiota on kiinnitetty energiankäyttöön. Rakennuksen julkisivuun on integroitu aurinkopaneeleja, antaen rakennukselle erikoisen ja näyttävän ulkoasun samalla kun se palvelee toimiston energiatarpeita.

”Olemme erittäin tyytyväisiä kun saamme työskennellä pääkonttorimme kaltaisessa modernissa ja energiatehokkaassa toimistossa. Työntekijämme, asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme antavat meille erittäin myönteistä palautetta työympäristöstä, ja se on meille tärkeintä”, sanoo Vantaan Energian kiinteistöpäällikkö Hannu Turpela. Nordisk Renting omistaa toimistotalon ja Vantaan Energia on siinä vuokralaisena. Rakentajana toimi Fira. 

”Saamamme luottamus toimia Vantaan Energian uutena pitkäaikaisena kumppanina samalla kun saamme tilaisuuden myötävaikuttaa kestävään kehitykseen LEED Gold-sertifioinnin kautta on jotain, josta olemme erittäin ylpeitä. Vantaan Energia voi jatkaa liiketoimintansa kehittämistä sitomatta pääomaa, mutta säilyttää kuitenkin sekä operatiivisen toiminnan hallinnan että strategisesti tärkeän kiinteistön omistajuuden – pitkäaikainen ja kestävä ratkaisu kaikille osapuolille”, kertoo Nordisk Rentingin toimitusjohtaja Caroline Bertlin.
Rakennustyöt aloitettiin huhtikuussa 2016 ja saatiin päätökseen kesäkuussa 2017. Kokonaisinvestoinnit ovat 15,3 miljoonaa euroa.