Siirry sisältöön

Uudistimme sähkötuotteemme

Tuotekuvat

Jatkossa voit valita eri vaihtoehdosta sinulle sopivimman

Uusi vuosi tuo mukanaan Vantaan Energian uudet sähkötuotteet, jotka olemme tehneet kuunnellen asiakkaidemme toiveita. Jatkossa voit valita viidestä vaihtoehdosta, jotka ovat Roskasähkö, Ilmastosähkö, Pörssisähkö, Arkisähkö ja Bonussähkö. Viisikosta löytyy oma vaihtoehto jokaiseen kotitalouteen ja elämäntilanteeseen.

Mietit ehkä, mitä tämä tarkoittaa sinulle nykyisenä asiakkaanamme? Tuotteemme pysyvät ennallaan, mutta muutimme niille selkeämmät nimet. Uutena tulokkaana tarjoamme jatkossa myös täysin uusiutuvaa Ilmastosähköä.

Uusiosähkö on nyt Roskasähkö

Uusi nimi, vanha tuttu tuote. Roskasähkö on vantaalainen erikoisuus, sillä sitä ei muualta saa. Päätimme nimetä sen uudelleen entistä selkeämmäksi. Nyt puhutaan suoraan siitä mistä on kyse: Roskasähkö nimittäin syntyy kokonaan 1,5 miljoonan suomalaisen käyttökelvottomasta sekajätteestä.

Tutustu Roskasähköön

Ilmastosähkö on puhtain valinta

Tuomme asiakkaiden pyynnöstä valikoimaamme uuden tuotteen: Ilmastosähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa aurinko- ja tuulisähköä. Näin voit kantaa oman kortesi kekoon puhtaamman tulevaisuuden puolesta ja teet oman ilmastoteon.

Tutustu Ilmastosähköön

Pörssisähköllä otat sähkölaskun ohjat omiin käsiin!

Pörssisähkön hinta päivittyy jatkuvasti markkinoiden mukaan. Sen avulla onkin mahdollista säästää, jos pystyy optimoimaan oman kotinsa energiankulutusta ajalle, jolloin hinta on alimmillaan. Pörssisähkö sopii siis sellaiselle, joka jaksaa nähdä vaivaa pienen sähkölaskun eteen.

Tutustu Pörssisähköön

Aina huoleton Arkisähkö

Jos sen sijaan et halua pohtia sähkösopimusta turhan usein, Arkisähkö on varma valinta. Sopimus rullaa jatkuvana, mutta sen hinta päivittyy kuuden kuukauden välein. Näin saat aina ajantasaisen hinnan ilman, että joudut näkemään vaivaa.

Tutustu Arkisähköön

Sähköstä Bonusta

Kun valitset Bonussähkön, kasvaa bonuspottisi niin saunan lämmittämisestä kuin television katsomisestakin. Säästät selvää rahaa, kun keräät Bonukset myös sähköstäsi.

Tutustu Bonussähköön