Siirry sisältöön

Uudet myyntipäällikkömme Lassi ja Christopher esittäytyvät

Asiakkaiden iloksi Vantaan Energian myynti- ja asiakkuustiimi on kasvanut kahdella uudella vahvistuksella. Viime vuoden puolella aloittaneet myynti- ja asiakkuuspäälliköt Lassi Syvertsen ja Christopher Kerstan istuivat alas haastattelupenkkiin ja paljastivat, keitä he oikein ovat miehiään.

Lassi Syvertsen

Kuka olet?

Moikka! Olen Lassi Syvertsen, tutut kutsuvat myös Sylvesteriksi. Alkujaan olen kotoisin Varkaudesta, opiskelujen jälkeen olemme tulevan vaimoni kanssa asettuneet Helsingin valoisaan Aurinkolahteen.

Miten kuvailisit itseäsi ihmisenä?

Olen äärettömän utelias ihminen, joka nauttii erityisen paljon ongelmanratkaisusta. Ehkä siksi asiakastyö ja asiakkaiden haasteiden ratkaiseminen sopii minulle paremmin kuin hyvin.

Millainen tausta sinulla on?

Minulla on usean vuoden kokemus myyntivastuullisista rooleista. Ison osan työurastani olen työskennellyt juuri energia-alalla. Aiempaa kokemusta on paljon esimerkiksi aurinkosähkön ja sähköautojen latauksen parista.

Mikä työssäsi on parasta?

Parasta työssäni on mahdollisuus olla mukana edistämässä kestävää kehitystä ja tarjota asiakkaille innovatiivisia energiaratkaisuja. On myös mahtavaa päästä vuorovaikuttamaan asiakkaiden kanssa ja oppia ymmärtämään heidän haasteitaan paremmin.

Mitkä energiaan liittyvät asiat sinua kiinnostavat erityisesti?

Olen intohimoinen kestävän energian puolestapuhuja. Eritysesti minua kiinnostaa kehittää asiakkaiden kanssa ratkaisuja, jotka edistävät energiatehokkuutta ja vähentävät ympäristövaikutuksia.

Millaisista asioista nautit vapaa-ajalla?

Urheilu pitää mielen ja kehon virkeänä. Kuntosali on säännöllinen virike, jonka ympärille tulee rakenneltua paljon kaikkea muuta kivaa tekemistä. Kesäisin tulee juostua paljon ja yleisesti oltua ulkona. Talvella sitten ainut ulkona tehty liikunta minun kohdallani on laskettelu, mutta kauniita talvimaisemia on kiva käydä katselemassa kevyen patikoinnin merkeissä. Parasta on kuitenkin rakkaiden kanssa vietetty yhteinen aika.

Mitä terveisiä haluaisit sanoa niille Vantaan Energian asiakkaille/potentiaalisille asiakkaille, jotka eivät vielä tunne sinua?

Hei kaikki! Olen intohimoinen energian ammattilainen ja sitoudun tarjoamaan teille parasta mahdollista palvelua. Tulemme yhdessä löytämään kestäviä ja energiatehokkaita ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitanne parhaalla mahdollisella tavalla. Odotan innolla yhteistyötä kanssanne!

Christopher Kerstan

Kuka olet?
Olen Christopher Kerstan, kavereiden kesken Toffe. Olen 37-vuotias Vantaan Energian tuore myynti- ja asiakkuuspäällikkö. Olen luonteeltani sosiaalinen, avaan siis uusia keskusteluja mielelläni ja tykkään kuunnella ihmisten ajatuksia.

Millainen tausta sinulla on?
Olen työskennellyt aiemmin sekä turvallisuuden että ensihoidon parissa. Kaipasin kuitenkin sosiaalisuuteni vuoksi työtehtäviin, jossa voisin olla ihmisten kanssa tekemisissä myös positiivisissa merkeissä. Näin päädyin myyntitöiden pariin. Työskentelin aiemmin eläkeyhtiö Ilmarisen palveluksessa asiantuntijatehtävissä ja nyt siirryin Vantaan Energian riveihin, kun mahdollisuus avautui.

Mikä työssäsi on parasta?
Erilaiset asiakkaiden haasteet ja mahdollisuus päästä ratkaisemaan niitä.  Monipuolinen asiakaskenttä tarjoaa myös mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta ja syventää omaa ymmärrystä. Erityisesti pidän Vantaan Energian tavasta kehittää uusia palveluita ja jatkuvasta uusien ratkaisuiden etsimisen asenteesta. Juuri tällä tavalla voidaan vastata tulevaisuuden haasteisiin ja asiakkaiden tarpeisiin.

Mitkä energiaan liittyvät asiat sinua kiinnostavat erityisesti?
Uusiutuvat ratkaisut ja hiilinegatiivisuuteen liittyvät hankkeet. Koen myös tärkeäksi Vantaan Energian yhteiskunnallisen roolin ja vastuut, jotka liittyvät huoltovarmuuteen.

Mitkä asiat toimivat vastapainona työlle?
Rakennusurakat ja remontit kotonani, tykkään näpertää asioita. Lukeminen on minulle erityisen tärkeä harrastus, varsinkin elämänkerrat, koen niiden olevan paras tapa nähdä maailma muiden silmin. Minulla on myös oma kirjaprojekti meneillään, katsotaan miten sen kanssa käy! 😊

Mitä terveisiä haluaisit sanoa niille Vantaan Energian asiakkaille/potentiaalisille asiakkaille, jotka eivät vielä tunne sinua?
Kuka ikinä oletkin, voit olla rohkeasti yhteydessä matalalla kynnyksellä kaikissa energiaan liittyvissä asioissa. Katsotaan, miten voisimme yhdessä Vantaan Energian kanssa olla sinulle avuksi.

Ota meihin yhteyttä

Lassi Syvertsen
puh. 050 593 8857
lassi.syvertsen@vantaanenergia.fi

Christopher Kerstan
puh. 050 596 7415
christopher.kerstan@vantaanenergia.fi