Turvallisuusperehdytys

Vantaan Energian työturvallisuuden sähköinen koulutus on tarkoitettu laitoksilla työskentelevälle omalle ja ulkopuoliselle henkilökunnalle. Sen tarkoituksena on perehdyttää ja kerrata yleisimmät työturvallisuuteen liittyvät tekijät tuotantolaitoksilla.

Pääsy laitosalueelle edellyttää turvallisuusperehdytyksen läpäistyä suoritusta.
Kirjaudu koulutukseen: https://builder.apprix.fi/b/e/wcMgWXa1/index.html?mid=YFE5QvUb

Jos olet menossa työskentelemään Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy:n tuotantolaitoksille Järvenpään ja Tuusulan alueella, suorita koulutus tästä linkistä: https://builder.apprix.fi/b/e/wcMgWXa1/index.html?mid=zGTHQNFa

Huom! Jätekuljettajien ja biopolttoainekuljettajien työturvallisuusperehdytys suoritetaan Protacon TyPe-perehdytysjärjestelmässä. Jäteyhtiöt (HSY ja Rosk’n’Roll) ja kuljetusyritykset ohjeistavat urakoitsijoitaan perehdytyksen tekemisessä ja heiltä saa tarvittavat linkit ja ohjeet perehdytyksen suorittamiseen. Vantaan Energian tuotantolaitosten työturvallisuusperehdytys ei ole soveltuva perehdytys jätekuljettajille eikä biopolttoainekuljettajille.

Safety training

This e-training contain safety instructions and regulations on working at Vantaa Energy’s production plants. Access to the production plant requires the successful completion of this training.
https://builder.apprix.fi/b/e/wcMgWXa1/index.html?mid=ShjE3ucX

If you are going to work for Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy in Järvenpää and Tuusula, use this link
https://builder.apprix.fi/b/e/wcMgWXa1/index.html?mid=eYWbxGFr