Siirry sisältöön

Tulevaisuuden B2B- ja digimyynnin taitajalle huippumahdollisuus!

projekti

Tulevaisuuden B2B- ja digimyynnin taitajalle huippumahdollisuus

Nykyaikainen sähkökauppa vaatii asiakkaan ymmärtämistä ja palveluasennetta. Juuri siksi meiltä halutaan ostaa energiaa. Samaa ymmärrystä tuomme vastuulliseen työympäristöömme. Jo sadan vuoden ajan olemme pitäneet työntekijöistämme hyvää huolta ja työpaikkamme turvallisina. Sen vuoksi meille halutaan töihin ja meillä viihdytään. www.vantaanenergia.fi

Haemme Tikkurilaan B2B- ja digimyynnin taitajaa, jonka vastuulla on keskisuurten yritysasiakkaiden uusasiakashankinta, nykyasiakkuuksien hoitaminen ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Päivittäisessä työssäsi osallistut asiakkaan ostoprosessin eri vaiheisiin: asiakkaita kiinnostavan ja hyödyttävän sisällön tuottamiseen, aktiiviseen vuorovaikutukseen nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa sekä tuotteidemme monikanavaiseen markkinointiin ja myyntiin. Hyödynnät nykyaikaisia digitaalisen myynnin työkaluja ja saatavilla olevaa dataa kohdennettuihin myyntitoimenpiteisiin. Työ edellyttää myös perinteisiä keinoja – luuriinkin tartutaan, kun on sen hetki. Töitä tehdään tiiviisti muiden yritysasiakassegmenttien kanssa. Tavoitteena aina mielessä sitoutuneet ja tyytyväiset asiakkaat.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Olemme vakaa, vastuullinen ja menestyvä työpaikka sekä yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä mutta mielestämme sinun on tärkeä tietää myös, että

  • Pääset monipuoliseen tehtävään, jossa pääset itse vaikuttamaan siihen, miten toimimme ja hyödynnämme digitaalisen myynnin ja markkinoinnin työkaluja. Päivät eivät todellakaan ole ”aina sitä samaa”.
  • Näet konkreettisesti oman työsi tulokset – menestyksesi tässä tehtävässä on omissa käsissäsi.
  • Meillä on matala organisaatio ja positiivinen tekemisen meininki. Toimitilamme ovat modernit ja etätyöskentelykin onnistuu.
  • Energiamarkkinat ovat suuressa murroksessa; meidän kanssa et vain seuraa muutosta, vaan osallistut sen aikaansaamiseen eturivissä.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista toiminnan pitkäjänteinen kehittäminen, työntekijöiden arjen sujuvuuden tukeminen sekä vahvat panostukset modernien tietojärjestelmien ja sähköisen asioinnin kehittämiseen.

TÄLLÄ TAUSTALLA MENESTYT

Me saamme energiaa onnistumisista. Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat motivoituneita ja kokevat menestyvänsä työssään. Jotta myös sinä menestyt ja onnistut työssäsi, on syytä tuoda esiin muutama sinuun kohdistuva odotuksemme:

  • Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta B2B -myynnistä muutaman vuoden ajalta. Haluat kehittyä nykyaikaisen myynnin parhaaksi ammattilaiseksi.
  • Tiedät, mitä inbound- ja outbound -markkinointi tarkoittaa käytännön tekemisen tasolla. Olet kiinnostunut digitaalisten työkalujen sekä datan hyödyntämisestä kohdennetussa markkinoinnissa ja myynnissä.
  • Tartut hanakasti toimeen, tuotat sujuvasti tekstiä ja olet selkeä viestijä. Saat asiat etenemään rutiineja kavahtamatta. Kontaktoit asiakkaita mielellään myös puhelimitse ja olet hyvä neuvottelija.
  • Olet tiimipelaaja ja innostava työkaveri.
  • Sinulla on vähintään AMK-tasoinen koulutus, jonka kautta riittävää teoreettista ymmärrystä nykyaikaisesta monikanavaisesta myynnistä ja markkinoinnista sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle ma 28.5. klo 16.00 – 17.00 myyntiryhmän päällikkö Ari Lehtinen puh. 040 716 6811. Tavoitat Arin myös sähköpostitse ari.lehtinen@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Tehtävään hakeminen tapahtuu rekrytointijärjestelmässämme.

Hakuaika päättyy 3.6.2018.