Siirry sisältöön

Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden palveluita kanssamme!

asiakastyytyvaisyys

Vantaalla Energia on ilmastoystävällisen lämmöntuotannon edelläkävijä, jonka edullinen ja vakaahintainen lämpö lämmittää jopa 90 % Vantaan kiinteistöistä kodeista kouluihin. Vantaan Energia tuottaa ja myy lämpöä ja erilaisia lämpöpalveluita. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaillemme sujuva arki tuottamalla ilmastoystävällisesti jatkuvasti kehittyviä palveluita. Meiltä löytyvät myös tutkitusti Suomen tyytyväisimmät lämpöasiakkaat. Haluammekin nyt kutsua asiakkaamme mukaan kehittämään palveluitamme.

Vantaan Energian palveluvalikoimasta löytyvät monipuoliset tuotteet ja palvelut koko kiinteistön elinkaaren ajalle; vaivattomasta rakentamisesta kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdyksen kautta aina niiden energiatehokkuuden parantamiseen ilman isoja investointeja. Mitä muuta voisimme vielä tarjota? Onko sinulla ajatuksia siitä, mihin suuntaan energiayhtiön tulisi kehittää palveluvalikoimaansa? Tule mukaan Asiakasvaikuttaja-tiimiimme kehittämään tulevaisuuden palveluita kanssamme.

Asiakasvaikuttaja-tiimin tarkoituksena on ideoida, kehittää ja testata Vantaan Energian palveluvalikoimaan tulevia uusia tuotteita ja palveluita. Tiimiin ovat tervetulleita asiakkaamme, kuten esimerkiksi taloyhtiöiden hallitusaktiivit, isännöitsijät ja rakennuttajat.

– Oikeastaan kaikki ovat tervetulleita, joita kiinnostaa esimerkiksi lämmityksen, energiatehokkuuden tai muun kiinteistötekniikan kehittäminen. Tavoitteena on yhteistyössä ideoida ja testata uusia palveluita kiinteistöjen koko elinkaaren ajalle, kertoo Vantaan Energian tuote- ja palvelukehityspäällikkö Esa Helteenvuori.

Asiakasvaikuttaja-tiimin ei ole tarkoitus työllistää osanottajia liikaa, sillä suunnitelmana on kutsua jäseniä mukaan muutaman kerran vuodessa paikan päällä tai Teamsin välityksellä. Aina ei myöskään tarvitse ehtiä mukaan.

– Kannattaa lähteä mukaan Asiakasvaikuttaja-tiimiin. Vantaan Energia on energia-alan edelläkävijä, jonka innovatiiviset ideat muuttavat koko energia-alaa ilmastoystävällisempään suuntaan. Lyödään yhdessä viisaat päämme yhteen ja ideoidaan tulevaisuuden palveluita kiinteistöille, jotka tarjoavat sinulle entistä sujuvamman arjen, summaa Helteenvuori.

Ilmoittaudu mukaan 

Lisätiedot

Esa Helteenvuori, tuote- ja palvelukehityspäällikkö Energiapalvelut, Vantaan Energia Oy
esa.helteenvuori@vantaanenergia.fi
p. 044 322 2020