Siirry sisältöön

Tomi Koivisto vahvistamaan Tuusulan alueen asiakkuustiimiä

Vantaan Energia Keski-Uusimaan myynti- ja asiakkuustiimi sai syyskuussa rautaisen vahvistuksen, kun asiakas- ja myyntipäällikkö Tomi Koivisto liittyi mukaan joukkoon.

Tuusulan alueen isännöitsijöille, rakennuttajille, kiinteistönomistajille ja yrityksille saatiin syyskuussa hyviä uutisia, kun Vantaan Energia Keski-Uusimaa ja Tomi Koivisto löivät kättä päälle. Vantaan Energia Keski-Uusimaan Tuusulan alueen tuore myynti- ja asiakkuuspäällikkö Koivisto tuo mukanaan mittavan talotekniikan osaamisen ja tästä asiantuntemuksesta on varmasti hyötyä monille asiakkaille.

– Minulla on LVI-tausta ja olen aikanaan toiminut 10 vuotta putkimiehenä. Rakennusala ja remonttihommat ovat edelleen lähellä sydäntäni, vaikka työ onkin tällä hetkellä enemmän ratkaisuiden hakemista ja myyntiä. Uskon kuitenkin, että pitkä kokemus kentältä on myös asiakkailleni tärkeä ja hyödyllinen asia. Vahva kokemus talotekniikasta auttaa ymmärtämään mitkä ratkaisut oikeasti ovat asiakkaille parhaita mahdollisia ja miten niitä käytännössä voidaan toteuttaa, Koivisto aprikoi.

Asiakkaat tutuksi yksi kerrallaan

Tomi on saanut Vantaan Energia Keski-Uusimaan tiimissä pestilleen lentävän lähdön tutustumalla alueen tilanteeseen, perehdytyksen ohella Tomi odottaa jo sormet syyhyten varsinaista asiakastyötä.

– Olen todella innoissani lähdössä tutustumaan nykyisiin ja uusiin asiakkaisiin Tuusulan alueella. Jokaiselle asiakkaalle voin luvata, että minuun voi ottaa yhteyttä äärimmäisen matalalla kynnyksellä. Tykkään jutella ihmisten kanssa ja luonteeltani olen erityisen innostunut ratkaisuiden etsimisestä. Meillä on perinteisten lämpötuotteiden ja kaukolämmön lisäksi teknologiariippumattomia ratkaisuja aina hybridilämpöön saakka. Meillä on myös paljon erilaisia lämpöön ja energiatehokkuuteen liittyviä palveluita, joista kerron mielelläni lisää.

Tomi uskoo vahvasti kumppanuusajatteluun, haastavina aikoina päätöksiä ei tarvitse tehdä yksin.

– Ajattelen niin, että kun ajat ovat haastavat, on puhetta energiakriisistä ja voi tuntua vaikealta tehdä päätöksiä, niin siinä kohtaa on hyvä lyödä viisaat päät yhteen ja etsiä yhdessä parhaita ratkaisuja. Meihin voi aina ottaa yhteyttä ja tuomme mielellämme oman asiantuntemuksemme asiakkaan käyttöön. Usein teemme pyynnöstä myös erilaisia laskelmia asiakkaalle, jolloin valinnat ja päätöksenteko helpottuu, Koivisto kertoo.  

Työn vastapainoksi Tomi rentoutuu luonnossa liikkumalla ja kalastamalla. Mieheltä löytyykin takataskusta tuore vinkki, jossa yhdistyvät luonnossa liikkuminen ja kokkaaminen.

– Teen paljon sekä lyhyitä, että pidempiä retkiä luonnossa, viimeksi olin viikon verran Pyhätunturilla vaeltamassa. Ja jos sapuskan tekeminen luonnossa kiinnostaa, niin suosittelen kokeilemaan valurautapannua. Sillä saa tehtyä ihan älyttömän hyviä pizzoja. Innostuin tästä aivan hetki sitten ja voin sanoa, että valurautapannulla saa luonnossakin ihan ravintolatason pizzoja aikaan, Koivisto nauraa.  

Tomi Koivisto
Myyntipäällikkö
puh. 050 336 6214
ext.tomi.koivisto@vantaanenergia.fi