Siirry sisältöön

Toimitusjohtajan rekrytointi on käynnistynyt.

Uusi toimitalo ilmakuva2

Toimitusjohtaja kehittämään kannattavaa kaupunkienergiayhtiötä.

Nykyinen toimitusjohtajamme siirtyy kuluvan vuoden lopulla eläkkeelle ja haemme nyt vakaaseen ja kannattavaan yhtiöön uutta toimitusjohtajaa.

Saat vastuullesi taloudellisesti kannattavan ja hyvin johdetun yhtiön. Päätehtävänäsi on luotsata menetyksellisesti yhtiötä suuressa murroksessa olevalla energia-alalla. Ohjaat yhtiötä sen haasteellisessa kehitystyössä kohti uusiutuvaa ja kestävää energiantuotantoa. Vantaan Energia on tässä työssä hyvässä vauhdissa. Yhtiö puolittaa tällä vuosikymmenellä energiantuotantonsa kasvihuonepäästöt ja tavoittelee päästöjen pienentämistä kymmenesosaan tulevalla vuosikymmenellä. Odotamme sinulta näkemyksellistä otetta mm. digitalisoituvan sähkökaupan ja avautuvan kaukolämpöliiketoiminnan kehittämisessä. Toimit luontevasti eri sidosryhmien, asiakkaidemme ja omistajiemme kanssa.

Olet kokenut johtaja, jolla on vahvat näytöt onnistumisessa liike-elämässä. Olet laaja-alainen ja innostava johtaja. Olet vienyt läpi muutoksia ja kehittämishankkeita sekä olet myös arvostettu esimiehenä. Energia-alan tuntemus on lisäetu.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Käytät sujuvasti suomen lisäksi myös englantia työkielenä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Seija Malmi, p. 040 522 5330 ja Kari Hausen p. 050 374 3504.

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 26.6.2018 tästä osoitteesta viitenumerolla FI-12176.