Siirry sisältöön

Tilinumero muuttuu Vantaan Energian kaukolämpölaskutuksessa

Vantaan Energia Jatevoimala 2022 webres 05 1 Mari Waegelein

Vantaan Energian kaukolämpöpalvelut on aloittanut laskujen lähettämisessä, maksujen käsittelyssä ja maksamiseen liittyvässä asiakaspalvelussa yhteistyön Ropo Capitalin kanssa.

Jatkossakin kaukolämpölaskulla lähettäjä on Vantaan Energia Oy, mutta kumppanuuden myötä laskulla näkyvä tilinumero muuttuu. Uusi tilinumero on FI21 5000 0120 4883 99.

Ensimmäinen lasku uudella tilinumerolla tulee helmikuun alussa.

Suoramaksu- tai e-laskuasiakkailtamme muutos ei vaadi toimenpiteitä, sillä näiltä laskuilta maksut menevät automaattisesti oikeille tileille. Mikäli kaukolämpölasku ei ole suoramaksussa tai e-laskulla, päivitäthän uuden tilinumeron verkkopankkisi maksupohjaan.

Muutoksen myötä laajennetut aukioloajat maksamiseen ja eräpäivään liittyvässä asiakaspalvelussa

Muutoksen myötä asiakkaidemme käytössä on Ropo Capitalin asiakaspalvelun aikaisempaa laajemmat aukioloajat laskujen lähettämiseen, maksujen käsittelyyn ja maksamiseen liittyvissä kysymyksissä. Käytössä on muun muassa Ropo Online -palvelu, jossa laskuasioita voi hoitaa mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Jos sinulla on kysyttävää laskun sisällöstä tai muista kaukolämmön käyttöön liittyvistä asioista, Vantaan Energian asiakaspalvelu palvelee entiseen tapaan.

Ropo Capitalin asiakaspalvelu

– laskujen lähettäminen, maksujen käsittely ja maksaminen

Henkilökohtaista neuvontaa ma−pe klo 8−20 ja la klo 10−15

puh: 09 4246 1374
energia@ropocapital.fi
chat: ropo-online.fi

Ropo Online -verkkopalvelu palvelee 24/7: ropo-online.fi

Vantaan Energian asiakaspalvelu

– laskun sisältöä koskevat asiat, kaukolämpöön liittyvät asiat

Henkilökohtaista neuvontaa ma−to klo 8−16 ja pe klo 9−16

puh: 09 829 0376

Muistathan, että muun muassa sopimus- ja laskutusosoiteasioita voi hoitaa myös Palvelukansiossa www.palvelukansio.fi  ja kulutus- ja laskutustietosi löytyvät Raportointikansiosta www.raportointikansio.fi