Siirry sisältöön

Testaamme lämmönjakelukeskeytysten tekstiviestijärjestelmää – keskeytysilmoituksia lähtenyt asiakkaillemme virheellisesti

Olemme ottaneet käyttöön häiriöilmoitusjärjestelmän lämmönjakelukeskeytyksistä tiedottamiseen. Jatkossa lämmönjakelun keskeytyksistä ilmoitetaan ainoastaan tekstiviestillä, jotta tieto jakelukeskeytyksestä on asukkaalla oikea-aikaisesti niin suunnitelluissa lämmönjakelunkatkoksissa kuin yllättävissä häiriötilanteissa.

Uuden järjestelmän käyttöönoton yhteydessä on tänään lähtenyt virheellisesti käyttökatkosilmoituksia pienille alueille Asolassa, Hakunilassa ja Koivuhaassa. Näillä alueilla ei ole käynnissä kaukolämmön jakelukeskeytyksiä. Pahoittelemme turhia katkosilmoituksia.

Varmista, että puhelinnumerosi on rekisteröity järjestelmään

Lähetämme tekstiviestin automaattisesti yli 16-vuotiaille Vantaalla asuville kaukolämmön asiakkaille, joiden puhelinnumero ja osoite ovat julkisia. Huomioithan, että jos osoitteesi ei löydy esimerkiksi numerotiedustelun kautta, emme saa numerotietoa operaattorilta emmekä pysty lähettämään sinulle tekstiviestiä. Varmistathan siis, että puhelinnumerosi on rekisteröity järjestelmään, jotta jatkossa saat tiedon jakelukeskeytyksistä. Voit rekisteröidä järjestelmään useamman osoitteen, esimerkiksi lähi-omaisesi tai kakkosasunnon osoitteen.

Liitä puhelinnumerosi keskeytysilmoitusjärjestelmään

Ylläolevan linkin kautta voit myös tarkastaa, onko puhelinnumerosi jo liitetty järjestelmään