Siirry sisältöön

Tervetuloa vierailulle Jätevoimalaan oppimaan lisää kiertotaloudesta!

VE10

Uusiola on Vantaalla Långmossebergenin Pitkäsuontiellä sijaitseva, kehittyvä kiertotalouden keskipiste, jossa toimivat maamme kunnianhimoisimmat kiertotalouden yritykset: Vantaan Energia, Remeo ja Rudus.

Uusiolassa sijaitsee kaksi Vantaan Energian jätevoimalaa, jotka antavat kotitalouksien sekä kaupan ja teollisuuden jätteelle uuden elämän sähkönä ja lämpönä. Uusiolassa sijaitsee näiden lisäksi Remeon ja Ruduksen kerrätyslaitokset. Remeo jatkojalostaa Uusiolassa jätteen uusiomateriaaliksi ja Rudus kivipohjaiset tuotteet uusiokivituotteiksi.

Kolmikon yhteisenä tavoitteena on hidastaa ilmastonmuutoksen etenemistä, kunnioittaa luonnonvaroja ja ylläpitää luonnon monimuotoisuutta.

Vierailut Vantaan Energian Uusiolassa sijaitsevassa Jätevoimalan vierailukeskuksessa käynnistyivät jälleen 14.8. alkaen.

Toivotamme erityisesti koululaiset ja oppilaitokset tervetulleeksi oppimaan lisää kiertotaloudesta ja kestävästä energiantuotannosta!

Katso tarkemmat tiedot ja varaa vierailusi suoraan kalenterista

Tutustu tarkemmin Uusiolaan

Vantaan Energia on kiertotalousenergiayhtiö, joka yhdistää toiminnassaan kiertotalous- ja energialiiketoiminnan. Kierrätykseen kelpaamattomien raaka-aineiden hyödyntäminen energiaksi mahdollistaa ympäristöystävällisen energiantuotannon. Tavoitteenamme on olla hiilinegatiivinen vuonna 2030. Kehitämme jatkuvasti uutta tuottaaksemme edullista, toimitusvarmaa ja ilmastoystävällistä energiaa vantaalaisille nyt ja tulevaisuudessa.